ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Παρουσιάστηκαν Παναγιώτης Νάσης και Γιάννης Συμεωνίδης Καθώς και οι νεαροί επαγγελματίες του Πιερικού

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011 Αθλητισμός

Επίσημα παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ Πιερικός στα ΜΜΕ ο Παναγιώτης Νάσης, που εντάσσεται στο τεχνικό τιμ του Πιερικού, καταλαμβάνοντας το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.
Τον Νάση...
παρουσίασε ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε το ότι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν τόσο στον Πιερικό τη σεζόν 2009 - 2010 όσο και στη Βέροια τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
"Επιδίωξή μου ήταν να έχουν συνεργάτες από την Κατερίνη στο προπονητικό επιτελείο, κι έτσι μετά τον Νίκο Θεοδοσιάδη, θα συνεργαστώ και με τον Παναγιώτη Νάση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, τόσο από την πλευρά μου, όσο και εκ μέρους της διοίκησης τον Αντώνη Παπαδημητρίου που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπορούσε να συνεχίσει" ήταν τα λόγια του Σούλη Παπαδόπουλου.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα συμπεριληφθούν στο ρόστερ της ομάδας εν όψει της νέας περιόδου ανακοίνωσε η κατερινιώτικη ΠΑΕ, το απόγευμα της Πέμπτης, στα γραφεία του συλλόγου.
Αυτοί είναι οι Νέστωρ Κωτσιόπουλος, Αντώνης Τσικαδέρης, Ανδρέας Παναγιωτίδης, Στέλιος Νίκου, Παναγιώτης Τσιντώτας και Σωτήρης Καραγκούνης, Στέφανος Κραγιόπουλος, Αλέξανδρος Σεχολάρι, Γρηγόρης Κόιτς (οι τρεις τελευταίοι απουσίαζαν κατά την παρουσίαση).
Ο Γενικός Αρχηγός, Δημήτρης Λιόλιος απευθυνόμενος στα ΜΜΕ είπε: "Σε συνεργασία με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο και πορευόμενοι στο πνεύμα και τη φιλοσοφία της νέας διοίκησης καλέσαμε σήμερα όλους τους νέους ποδοσφαιριστες για να συζητήσουμε για το μέλλον τους".
Ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά για όσους επιλέχθηκαν να ακολουθήσουν τον προετοιμασία αλλά και για τους υπόλοιπους:
"Στην ομάδα θα έχουμε εννιά νεαρούς παίκτες, σχεδόν πάνω από το ένα τρίτο του νέου ρόστερ. Κάνουμε πράξη τα όσα είπαμε, ότι δηλαδή θα στηριχτούμε στα δικά μας παιδιά. Μαζί με κάποια άλλα παιδιά από την Κατερίνη θα είναι στο σύνολο 14-15 και το ρόστερ θα συμπληρωθεί με 10 - 12 παίκτες ακόμη.
Θα ήθελα να σημειώσω ότι τους παίκτες αυτούς δεν τους βλέπω σα "νεαρούς" αλλά σαν ποδοσφαιριστές του Πιερικού που θα πρέπει να διεκδικήσουν θέση στην ομάδα και κάτι παραπάνω".
Μιλώντας για τους υπόλοιπους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δε θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία, ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε:
"Τα υπόλοιπα παιδιά θα πρέπει να πάνε δανεικοί. Ίσως τους στενοχώρησε λίγο αυτό αλλά είναι για το καλό τους. Έτσι έγινε και με μερικά παιδιά που τώρα εντάχθηκαν στην ομάδα. Του χρόνου στόχος μας είναι ο Πιερικός να έχει γύρω στα 20 παιδιά από την πόλη και τις γύρω περιοχές.
Οι πιο πολλοί με γνωρίζουν, ξέρουν ότι είμαι δίκαιος και δε στέκομαι σε συμβόλαια. Θα ήθελα να πω ότι 1-2 παιδιά κερδίσανε σήμερα τη θέση τους στον Πιερικό από τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τη διοίκηση. Έτσι πρέπει να είσαι στη ζωή σου, δυναμικός".
Ο Σούλης Παπαδόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση του Σωτήρη Καραγκούνη: "Θέλαμε να τον δώσουμε δανεικό, κυρίως εγώ. Απάντησε όμως με τέτοιο τρόπο, σα να ήταν 10 χρόνια στην ομάδα. Τον ρώτησε ο Πρόεδρος αν είναι έτοιμος να παίξει βασικός κι αυτός απάντησε όπως θέλαμε να απαντήσει. Με το που το άκουσα, άλλαξα αμέσως την απόφασή μου".
Από τους εννιά ποδοσφαιριστές, επαγγελματικά συμβόλαια έχουν οι Νίκου, Τσιντώτας, Καραγκούνης, Σεχολάρι και Κόιτς, ενώ ερασιτεχνικά έχουν οι Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος και Τσικαδέρης που αγωνίστηκαν ως δανεικοί στον Βατανιακό τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Οι τρεις τους μαζί με τον Παναγιωτίδη που προέρχεται από την ομάδα Νέων του Πιερικού θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια.
Τέλος, στην προετοιμασία του Πιερικού θα ενταχθεί και ο Γιώργος Μπουζούκης που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα του Βατανιακού.
ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
Το Γιάννη Συμεωνίδη παρουσίασε χθες η ΠΑΕ Πιερικός.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας επέστρεψε στους Κατερινιώτες μετά από 10 χρόνια υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο.
Τον ποδοσφαιριστή παρουσίασαν χθες στα γραφεία του Συλλόγου ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Λιόλιος, ο Δ/ντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστος Τσικούρας και ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ
"Μετά από δέκα χρόνια επιστρέφω στον Πιερικό. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Πιστεύω ότι με τη συμπλήρωση των 50 χρόνων του Πιερικού φέτος θα γίνει και μια ανάλογη πορεία για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.
 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks