ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΦΩΤΟ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

 
Σάββατο 18 Ιουνίου 2011
Στο Σοφικό Κορινθίας έγινε η τριήμερη πανελλήνια συνάντηση όλων των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού απο όλη την Ελλάδα.Σε ένα πραγματικά μαγευτικό τόπο και άριστους αθλητικούς χώρους.
Στο Σοφικό βρέθηκαν  την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Ιουνίου ο Δημήτρης Καλαιτζής και ο Γιάννης Μυστακίδης προσκεκλημένοι του Ολυμπιακού Πειραιώς, όπου συναντήθηκαν με όλους τους αρμόδιους των ακαδημιών του Ολυμπιακού, με αντικείμενο της συνάντησης η ίδρυση σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην .....Κατερίνη. 
Μετά την πετυχημένη παλιά συνεργασία στο Βατανιακό και μετά την επίσκεψη του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στου ΡΕΝΤΗ, που άφησε άναυδους του αρμόδιους εκεί προπονητές που μίλησαν με πολύ κολακευτικά λόγια για την επιστημονική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής απο τον Γιάννη Μυστακίδη.
Η μεγάλη εμπειρία και γνώση του Δημήτρη Καλαϊτζή, στα θέματα λειτουργία και οργάνωσης τμημάτων υποδομής, δέν άφησε ασυγκίνητους τους ανθρώπους του Ολυμπιακου κάλεσαν του δύο συνεργάτες και τους πρότειναν να δημιουργήσουν ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΑΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. 
Η συζήτηση έγινε μεταξύ του κ Καλαϊτζή,του Διευθύνοντα Συμβούλου της Θρύλος ΑΕ κ Γιώργου Παύλου, του τεχικού Διευθυντή των ΑΚΑΔΗΜΙΏΝ Ντάρκο Κοβάσεβιτς και του Διευθυντή των σχολών ποδοσφαίρου Μπάμπη Ζελενίτσα.
Κοινή πρόταση και των τριών ήταν να γίνει απο τους κ Δημ.Καλαϊτζή και Γιάν. Μυστακίδη η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, πεποίθηση δέ των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι ότι είναι οι πιό κατάλληλοι άνθρωποι για ένα τέτοιο εγχείρημα.
Σε πρώτη φάση οι συζητήσεις ήταν θετικές και η απάντηση απο πλευράς των ανθρώπων της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ θα δοθεί εντός των ημερών και θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

- φωτογραφικό υλικό απο τις εγματαστάσεις, το τουρνουά και τις επαφές..
Ο ΝΤΑΡΚΟ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ





Ο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΖΕΛΕΝΙΤΣΑ


Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Κ ΖΙΩΓΑΣ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ
/
Ντάρκο Κοβάσεβιτσ και Γιώργος Αμανατίδης , Γκόγκιτς..Ζελενιτσας τα λένε



































































































Το ΣΟΦΙΚΟ ΧΘΕΣ πισκέφθηκε και ο πρόεδρος του ΟΛυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης....

Το όνειρό του να φτιάξει μία ομάδα που θα απαρτίζεται κυρίως από παίκτες που θα προέρχονται μέσα από τα σπλάχνα της, επανέλαβε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη διάρκεια της επίσκεψής του στη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Σοφικό Κορινθίας. Εκεί όπου ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τα μικρά παιδιά, γεγονός που όπως είπε ο ίδιος "χαίρομαι πολύ περισσότερο με αυτό που γίνεται εδώ, αυτόν τον ενθουσιασμό, από μία μεταγραφή...αεροδρομίου".
Παρά το "φορτωμένο" πρόγραμμά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε στο Σοφικό και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου. "Γνωρίζετε όλοι ότι το όνειρό μου είναι να χτίσω τον Ολυμπιακό μέσα από τις ακαδημίες. Μέσα από τα δικά μας παιδιά και η μεγάλη μου επιθυμία είναι να μεγαλουργήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη, βασισμένοι στα δικά μας παιδιά, στα παιδιά του Ολυμπιακού", τόνισε μεταξύ άλλων ο "ισχυρός άνδρας" των "ερυθρόλευκων".

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks