Παρουσιάστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011
Με συνταγή και σύστημα Σούλη θα πορευθεί ξανά ο Πιερικός.Ο τεχνικός θα παραμείνει κα την επόμενη χρονιά στον Πιερικό, κάτι που σχολιάστηκε ποικιλότροπα και πολλές φορές σκωπτικά απο χτές το βράδυ στην Κατερίνη.Με απόφαση του....
προέδρου Κώστα Παπαδόπουλου (και τη σύμφωνη γνώμη του πρώην προέδρου Γιάννη Ντούμου και του Δημήτρη Ελευθεριάδη) ο Σούλης θα κατοικοεδρεύσει και πάλι στην Πιερία. Η συμφωνία κλείστηκε προχθές το βράδυ σε σπίτι μετόχου.Από νωρίς όμως η παρέα των νέων μετόχων χάλασε, αφού ο ένας έψαχνε τον άλλον και τελικά μαθεύτηκε ότι παραιτείται ο Γιώτης Σατσίδης.Δηλώσεις γι αυτό το θέμα έκανε χθές ο Κώστα Παπαδόπουλος λέγοντας μεταξύ των άλλων ότι ο Γιώτης χρειάζεται κλπ.

(ακολουθεί ρεπορτάζ απο το katerinisport)
Τελικά ο Σούλης παρουσιάστηκε απο τη ΠΑΕ.
Παρουσιάστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος
Για...μια ακόμη φορά, την τέταρτη (!) στην καριέρα του ο Σούλης Παπαδόπουλος παρουσίασε στα ΜΜΕ της Κατερίνης καθώς επέστρεψε, ύστερα από απουσία λίγων ημερών, στον πάγκο του Πιερικού. Τη συμφωνία με τον Κορυδαλλιώτη προπονητή ανακοίνωσε ο μέλλων Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός και νυν Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: Σας ταλαιπωρούμε Σαββάτο πρωί φέρνοντάς σας στα γραφεία, αλλά ήταν υποχρέωσή μας να σας
ενημερώσουμε άμεσα, παρουσιάζοντας τον προπονητή με τον οποίο θα συνεργαστούμε την επόμενη περίοδο. Είναι γνωστός από τα...παλιά και σε όλες του τις παρουσίες στον πάγκο της ομάδας είχε θετικό "ισοζύγιο". Η διοίκηση θεωρεί ότι κατέληξε στην καλύτερη επιλογή,τον Σούλη Παπαδόπουλο, τον οποίο γνωρίσαμε ως ποδοσφαιριστή και οπαδό της Προοδευτικής και ως προπονητή και οπαδό του Πιερικού.
Συμφωνήσαμε γρήγορα, γιατί είδαμε στα μάτια του τη φλόγα και την επιθυμία να βοηθήσει.
Όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος, τα βρήκαμε μέσα σε ένα λεπτό! Οι φιλοσοφίες μας συμπίπτουν, σε μια εποχή που η οικονομική κρίση αγγίζει και το ποδόσφαιρο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι πρέπει να γίνει επαγγελματική δουλειά σε βάθος, φροντίζοντας ιδιαίτερα το κομμάτι των ακαδημιών. Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι σύμφωνος με αυτή τη στρατηγική και επίσης θεωρεί ότι οι νέοι ποδοσφαιριστές είναι απαραίτητο να προσεχθούν πάρα πολύ.
Σούλης: Στόχος μας τα πλέι οφ!
Ο Σούλης Παπαδόπουλος, στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος τεχνικός του Πιερικού ευχαρίστησε τη διοίκηση για την επιλογή στο πρόσωπό του αλλά και τον φίλαθλο κόσμο για την εκτίμησή του και μίλησε για τους στόχους που "δεν είναι μόνο νίκες αλλά και σε βάθος χρόνου να παίζουν στον Πιερικό παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας".
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο για τα πολύ καλά λόγια που είπε για μένα. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι παραπάνω από υποχρέωση να ευχαριστήσω τη νέα διοίκηση καθώς όταν σου δίνει το δικαίωμα να είσαι προπονητής στην πρώτη θητεία της, μόνο και μόνο αυτό με κάνει να νιώθω υπερήφανος, σαν άνθρωπος και προπονητης.
Ευχαριστώ και τον κόσμο του Πιερικού που με έχει πάρα πολύ ψηλά σε εκτίμηση.
Είναι όνειρο ζωής το δικαίωμα που μου δίνει η νέα διοίκηση να αναδείξουμε νέους  ποδοσφαιριστές, εξάλλου μόνο αυτή η διέξοδος υπάρχει για να δούμε φως στο τούνελ.
Ήταν κάτι που επαιξε πολύ μεγάλο ρόλο για μένα, τα οικονομικά πέρασαν σε δεύτερη φάση.
Βλέπουμε σε άλλες ομάδες ότι αυτή την εποχή "δεν κουνιέται φύλλο" όμως ο Πιερικός είναι η μοναδική ομάδα που δείχνει υγεία, με τις κινήσεις που γίνονται (ανανεώσεις κτλ).
Εγώ από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα κάνω τα πάντα για το στόχο, που δεν είναι μόνο νίκες αλλά σε βάθος χρόνου να υπάρχουν παιδιά από τα σπλάχνα μας.
Είνα τιμή για την Πιερία να βλέπεις τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Αλέξανδρο Τζιώλη να
είναι στην Εθνική ομάδα και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το ταλέντο
του Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή.
Κώστας Παπαδόπουλος: Πιερικός ουραγός δε νοείται! Πιερικός πρωταγωνιστής ναι!
Για μένα η καλύτερη διοίκηση, οι καλύτεροι παίκτες, ο καλύτερος κόσμος είναι του Πιερικού. Τον καλύτερο προπονητή θα τον κρίνετε εσείς. Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο για μένα ότι ο κόσμος με θέλει" είπε χαρακτηριστικά ο Παπαδόπουλος, ο οποίος όταν του ζητήθηκε να γίνει πιο συγκεκριμένος όσον αφορά στο στόχο εν όψει της νέας περιόδου τόνισε: Θα ρίξουμε πολύ μεγάλο βάρος στις νεαρές ηλικίες, κάτι που χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά και χρόνο, όμως δε θα κοιτάμε μόνο το δέντρο με κίνδυνο να χάσουμε το δάσος. Είμαι γεννημένος νικητής! Ο στόχος του Πιερικού, αν το νέο πρωτάθλημα διεξαχθεί όπως και το προηγούμενο θα είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Δε νομίζω ότι ο περυσινός Πιερικός ήταν έτοιμος για τα πλέι οφ, αν και με μια νίκη στο τέλος θα μπορούσε να είναι
αυτός. Ο στόχος είναι ένας: όσο πιο ψηλά, τόσο πιο καλά!"
Στο σημείο αυτό παρανέβη και ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφορικά με το στόχο της ομάδας είπε: "Στόχος μας είναι να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με όσο το δυνατόν ντόπιους ποδοσφαιριστές, όμως δε μπορούμε να μην κοιτάμε ψηλά! Αυτό το στόχο δεν τον "επιβάλλει" η διοίκηση, αλλά η ιστορία και το παρελθόν του Πιερικού. Πιερικός ουραγός δε νοείται! Πιερικός πρωταγωνιστής ναι!
Μέσα στην εβδομάδα ολοκληρώνεται η μεταβίβαση
Ο Κώστας Παπαδόπουλος εξάλλου, τόνισε πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες, όσον αφορά στις μετοχικές μεταβολές ενώ αποκάλυψε πως πρόταση της ΠΑΕ Πιερικός για τον επόμενο πρόεδρο του Ερασιτέχνη, θα είναι ο Πασχάλης Τσιτηρώκης, ο οποίο μάλιστα ήταν παρών στην παρουσίαση του Κώστα Παπαδόπουλου.

Η νέα "διάρθρωση" της ΠΑΕ Πιερικός
Λίγο πριν την παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας, Σούλη Παπαδόπουλου, ο Κώστας Παπαδόπουλος, παρουσίασε και τη "διάρθρωση" της νέας ΠΑΕ Πιερικός. Έτσι:
Τη θέση του ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ θα έχει ο Χρήστος Τσικούρας, τον οποίο χαρακτήρισε φίλο, επιστήμονα, άνθρωπο με θέλξη και δυνατότητες.
Τη θέση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, θα έχει ο Δημήτρης Λιόλιος ,παλιός διαιτητής, πρόσωπο, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Κ. Παπαδόπουλος, με κοινωνικό κύρος, φίλος από τα "παλιά, ο οποίος θα συνεργάζεται με τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και τους υπόλοιπους παράγοντες.
Ως ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός επέλεξε το Δημήτρη Πάππα, για τον οποίο ο Κ. Παπαδόπουλος είπε πως είναι "φίλαθλος του Πιερικού από τα "γεννοφάσκια του", δημοσιογράφος και μέλος του Σ.Φ.Ι.Π., ο οποίος ανέλαβε να φέρει σε πέρας την
ενημέρωση του τύπου και το επικοινωνιακό κομμάτι".
Άμεσος συνεργάτης και βοηθός προπονητή του Σούλη Παπαδόπουλου θα είναι ο Νίκος Θεοδοσιάδης
, ο οποίος αποτελούσε προσωπική επιλογή του έμπειρου τεχνικού και κατά την αμέσως προηγούμενη θητεία του. Αναφορικά με τα υπόλοιπα μέλη που θα απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τιμ, όπως προπονητής τερματοφυλάκων, γυμναστής, αλλά και ιατρικό τιμ, ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν ήταν σε θέση να προβεί ακόμη σε ανακοινώσεις.
Τέλος, ΕΦΟΡΟΣ παραμένει ο Αχιλλέας Ιωακειμίδης, κατά τον Κ. Παπαδόπουλο "ψυχή της ομάδας, και διαχρονικός στυλοβάτης του Πιερικού".
Βεβαίως, στο "οργανόγραμμα" της ΠΑΕ περιλαμβάνονται και οι θέσεις του ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ αλλά και ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ , ονόματα για τις οποίες δεν έγιναν γνωστά.

Λιόλιος: Δε θα έχω διακοσμητικό ρόλο
Δηλώσεις έκανε, μετά τις επίσημες ανακοινώσεις και ο νέος Γενικός Αρχηγός, Δημήτρης Λιόλιος ο οποίος αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση για την επιλογή στο πρόσωπό του, αναφέρθηκε στο ρόλο και τα καθήκοντα που ανέλαβε: "Ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε την άποψη να εκφράζει τη διοίκηση ένας παλιός διαιτητής. Είχα συζητήσει και με την προηγούμενη διοίκηση για αυτό το ρόλο, αλλά δεν ήμουν έτοιμος. Δεν ήρθα να παίξω διακοσμητικό ρόλο. Ο πρόεδρος μου έδωσε τέτοια ελευθερία κινήσεων και καθήκοντα που θα έχω πραγματικό ρόλο. Πιστεύω ότι θα έχω άριστη συνεργασία με όλους τους
συνεργάτες. Θα μιλήσω με τους ποδοσφαιριστές. Στους τομείς της οργάνωσης και της πειθαρχίας έχω πάρει το "ΟΚ" να είμαστε "αμείλικτοι".
Τέλος το "Dion Sport"

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks