ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τρίτη 10 Μαΐου 2011


Τρίτη 10 Μαίου 2011 Αθλητισμός
Για την μεγάλη επιτυχία του Βατανιακού και την άνοδο στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μίλησαν στο onsports.gr o Πρόεδρος, ο Προπονητής και ο...
Αρχηγός της Κατερινιώτικης ομάδας και οι Αθλητικοί Αντίλαλοι σε συνεργασία με την κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα σας παρουσιάζουν τις πρώτες δηλώσεις των Πρωταθλητών του 3ου ομίλου της Δ' Έθνικής με την επιστροφή τους από την Καστοριά.
Γιώργος Ποτουρίδης: «Ανυπομονούμε...»
Για τη νίκη του Βατανιακού επί του Κάστορα με 2-1 που έδωσε και το πρωτάθλημα στην ομάδα της Πιερίας, μίλησε o αρχηγός του Βατανιακού, Γιώργος Ποτουρίδης.
«Το γλεντήσαμε με την ψυχή μας! Στην επιστροφή στην Κατερίνη ήμασταν από τις δέκα το βράδυ μέχρι τις εφτά το πρωί όλοι μαζί έξω και πανηγυρίζαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο κόσμος που βρέθηκε εκεί μας χειροκροτούσε και μέσα στο μαγαζί που πήγαμε να γιορτάσουμε, γεγονός το οποίο μας έδωσε μεγάλη χαρά».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πως βίωσαν την επιτυχία οι συμπαίκτες του:
«Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Είναι όλοι πολύ ευχαριστημένοι και ανυπομονούν για την πρώτη συμμετοχή στη Football League 2. Παραπάνω από τους μισούς παίκτες που αγωνίζονται στον Βατανιακό δεν έχουν ξαναπαίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ανυπομονούμε όλοι για τη νέα σεζόν».
Τέλος, ο αρχηγός του Βατανιακού μίλησε και για το ματς της Τετάρτης απέναντι στη Νάουσα:
«Για εμάς είναι γιορτή. Όσος κόσμος και να βρεθεί στο γήπεδο θα γιορτάσει μαζί μας την άνοδο και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη για να κλείσουμε τη χρονιά όπως πρέπει».
Τάσος Ιωαννίδης: «Αυτό που δικαιούμασταν»
Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Δ' Εθνικής μίλησε o τεχνικός του Βατανιακού, Τάσος Ιωαννίδης.
Αναφερόμενος στα συναισθήματα του δήλωσε:
«Πιστεύω ότι πήραμε αυτό που δικαιούμασταν να πάρουμε. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και αυτό φαίνεται από το ότι δεν χάσαμε την κορυφή από τη στιγμή που βρεθήκαμε εκεί, όπως και από το ότι κερδίσαμε τα ντέρμπι ενώ συνολικά δεχτήκαμε 19 γκολ. Ακόμη παραμείναμε αήττητοι εκτός έδρας. Είμαστε πρώτοι και είμαστε χαρούμενοι γιατί δικαιώθηκε η προσπάθεια μας».
Αναφερόμενος στη συνέχεια του Βατανιακού ο Ιωαννίδης δήλωσε:
«Θέλουμε να συνεχίσουμε να χαιρόμαστε για αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον και μετά να δούμε τη νέα σεζόν. Ελπίζω και εγώ και ο πρόεδρος να ξανασυνεργαστούμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τον πρόεδρο που έδωσε και την ψυχή του γι' αυτή την ομάδα».
Τέλος, αναφέρθηκε και στη ερχόμενη αναμέτρηση με τη Νάουσα:
«Εμείς θα προσπαθήσουμε να τους φιλοξενήσουμε άψογα όπως έκαναν και αυτόι στον πρώτο γύρο. Παρ' όλα αυτά θα παίξουμε για τη νίκη και ελπίζω να ευχαριστήσουμε όσους βρεθούν στο γήπεδο».
Γεράσιμος Ποτουρίδης: «Να το χαρούμε»
Για την ιστορική άνοδο της ομάδας του Βατανιακού μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας της Πιερίας, Γεράσιμος Ποτουρίδης.
Μιλώντας για το πώς βίωσε την επιτυχία, ο Ποτουρίδης τόνισε:
«Εγώ σαν πρόεδρος ένιωσα μια ηθική ικανοποίηση γιατί ο στόχος ήταν ο πρωταθλητισμός από την αρχή της χρονιάς. Από εκεί και πέρα χάρηκα για τα παιδιά γιατί από την αρχή έδωσαν τα πάντα για την επίτευξη του στόχου. Ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές του συλλόγου.
Ακόμα περισσότερο θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή τον κ. Ιωαννίδη ο οποίος είναι 10 χρόνια στο σύλλογο και έχει δώσει τα πάντα».
Αναφερόμενος στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν δήλωσε:
«Προς το παρόν και επειδή τα προβλήματα της νέας κατηγορίας είναι πολλά, δεν θέλουμε να προβληματιζόμαστε. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να το χαρούμε».
Στη συνέχεια ο Ποτουρίδης μίλησε και για την αναμέτρηση της Τετάρτης (11/5) απέναντι στη Νάουσα:
«Για μας είναι ένα αδιάφορο ματς. Είναι ένα παιχνίδι πανηγυρικού χαρακτήρα και τιμούμε τη Νάουσα γιατί ήταν άξιος αντίπαλος και μέχρι την τελευταία στιγμή μας δυσκόλεψε σε ένα γενικά πολύ καλό πρωτάθλημα.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης θα γίνει μια δεξίωση για τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο και καλούμε τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο για να γιορτάσουμε όλοι μαζί.
Τέλος, θα ήταν παράλειψη μου να μην αναφερθώ στους άξιους συνεργάτες μου που όλη τη χρονιά ήταν κοντά μου και πολύ περισσότερο τον Χαράλαμπο Τσακιρίδη που αφιλοκερδώς εδώ και 20 χρόνια προσφέρει σε αυτήν την ομάδα».
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks