ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - Απαραίτητη η συμμετοχή όλων για την ομάδα, για το όραμα, για την πόλη/ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgSWvXaAMHZ9SitrAtRjTN1ajBiW1f1_mQEcOgoX-6QnlWfFbs_lkDOTSpy6CbtW7Fw41PxC4L-JV6JvgL-ziy9yf7_yV34fnrfaWXBckuEWlt2a_Oq0g6HcKlqrfgpsg3RD7T33qE3Ba0/s1600/%CE%A4%CE%A3%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9D%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE%97%CE%A3.jpg 

Τετάρτη 11 Μαίου 2011
Υπολείπονται πέντε αγωνιστικές ημέρες για το φινάλε του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2. Η ομάδα της πόλης μας, ο Πιερικός Αρχέλαος, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα βρίσκεται  στη 12η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς. Τη χαρά της νίκης η...
ομάδα μας έχει να τη γευτεί από τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλωνα Πατρών.
Όλα τα παιχνίδια, πέντε στο σύνολο μέχρι το τέλος της περιόδου, έχουν ξεχωριστή σημασία και ενδιαφέρον καθότι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών είναι αναγκαία για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.
Το ερχόμενο Σάββατο, 14/05/2011 και ώρα 17:30, ο αγώνας με τον Πανερυθραικό, που βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την ομάδα μας, συγκεντρώνει τα βλέμματα  όλων των φίλων του μπάσκετ, όλων όσων αγαπούν την ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου. Ο Σύλλογος μας, πέρα από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, μας έχει δείξει όλα εκείνα τα στοιχεία που δικαιολογούν την παρουσία σ’ αυτή τη δύσκολη και ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου κατηγορία, και αξίζει να αγωνίζεται και στη νέα περίοδο σ’ αυτή. Οι καλαθοσφαιριστές μας οφείλουν να υπερβάλλουν εαυτούς προκειμένου να έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα.
Η συμμετοχή των φιλάθλων στο συγκεκριμένο αγώνα θεωρείται δεδομένη, καθώς αυτή η ομάδα έχει αγκαλιαστεί εξαρχής τόσο από τους ανθρώπους του μπάσκετ, όσο και από την πλατιά μάζα των απλών φιλάθλων.
Διοίκηση, παίκτες και προπονητικό τημ έχουν ανάγκη τη δεδομένη στιγμή από τη στήριξη και τη συμπαράσταση  όλων των τοπικών φορέων.
Η υπέρβαση του Αποστόλη Πόδα και των συνεργατών του με τη συμμετοχή της ομάδας στην Α2 πρέπει να επικροτηθεί και στα εναπομείναντα παιχνίδια από τη θερμή, αλλά κόσμια παρουσία του κόσμου.
Η ομάδα, το όραμα και η πόλη χρειάζονται την ενότητα και τη συσπείρωση όλων για την επίτευξη του στόχου.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.
Γιάννης Τσαπουρνιώτης
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks