Πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής Κατηγορίας - Μετά τη χθεσινή του νίκη στην Καστοριά Ο Βατανιακός στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Κάστορας – Βατανιακός 1-2

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Δευτέρα 9 Μαίου 2011
Επιτέλους τέλος οι προσπάθειες των παικτών του Βατανιακού που φέτος σχεδόν από την αρχή παίζουν κάτω από την πίεση της οπωσδήποτε νίκης σε κάθε παιχνίδι. Απέδειξαν όμως με τις συνεχείς εκτός έδρας επιτυχίες τους ότι αντέχουν την ...οποιαδήποτε πίεση αφού κατάφεραν να παραμείνουν μετά από δεκαεπτά εκτός έδρας παιχνίδια αήττητοι με δώδεκα νίκες και πέντε ισοπαλίες.
Είναι η μόνη ομάδα του ομίλου που έμεινε αήττητη στα εκτός έδρας παιχνίδια και επίσης είναι η μόνη ομάδα που έχει τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες. Η άνοδος του Βατανιακού στην Γ’ Εθνική κατηγορία δικαίωσε Διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές που από το καλοκαίρι του 2010 είχαν βάλει για στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και την πέτυχαν πανηγυρικά αφού ένα παιχνίδι πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος προπορεύονται με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τη 2η Νάουσα με την οποία θα παίξει την Τετάρτη σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά θα έχει το ενδιαφέρον των παικτών για τη νίκη κυρίως για το γόητρο για ν’ αποδείξουν ότι αυτοί ήταν οι πρώτοι και οι καλύτεροι στον όμιλο 

 και γι’ αυτό τερμάτισαν πρώτοι.
Στο χθεσινό παιχνίδι ο Βατανιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 73’ αλλά προ του φάσματος της ήττας οι παίκτες ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν μέσα σε πέντε λεπτά να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και το 1-0 να γίνει 1-2.
Οι παίκτες του Βατανιακού έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη αυτή με την αποφασιστικότητα και το πάθος που έδειξαν μετά το σε βάρος τους τέρμα.
Τώρα δίκαια πανηγυρίζουν την επιτυχία τους.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ
Στο 18’ ο Βατανιακός πολύ κοντά στο γκολ, δυνατό σουτ του Τσικαδέρη μέσα από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Στο 25’ ο Μπούρκας ανατρέπει τον Σιδηρόπουλο μέσα στην περιοχή, πέναλτυ, το εκτέλεσε ο Ποτουρίδης αλλά ο τερματοφύλακας Κωνσταντινίδης απέκρουσε σώζοντας.
Στο 30’ ο Γιαπιτζής από πολύ καλή θέση σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Στο 43’ οι γηπεδούχοι έχουν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία όταν ο Νασιόπουλος από πολύ κοντά σούταρε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 73’ ανοίγουν το σκορ. Ο Παπαθανασίου έβγαλε με πολύ ωραία πάσα τον Μαλεγγάνο σε θέση βολής και αυτός από κοντά με σουτ έγραψε το 1-0.
Η αντίδραση του Βατανιακού ήταν άμεση και στην πρώτη τους επίθεση στο 75’ μετά από σέντρα του Ποτουρίδη ο Αγγελάκης με κεφαλιά από κοντά ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 78’ ο Δημόπουλος εκμεταλλεύτηκε την στιγμιαία αδράνεια των αμυντικών του Κάστορα και με σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμός των συμπαικτών του.
Οι συνθέσεις
Α.Ο Κάστωρ: Κωνσταντινίδης, Καραμαλής, Τσεμπερίδης Κ, Σιοπόβου, Νασιόπουλος, Παπαθανασίου, Μήλιος, Στεργίου (46 Μαλεγκάνος), Καλύβας, Μπόυρκας (46 Τσεμπερίδης Ν), Τσατσάνης (76 Θεοδωρίδης).
Βατανιακός: Σακελλαρίδης, Παπαδόπουλος (55 Δημόπουλος), Σταφίδας, Κωτσιόπουλος, Μαυρίδης, Τσικαδέρης (60 Αγγελάκης), Γιαπιτζής, Σιδηρόπουλος, Ποτουρίδης, Ανδρονικίδης (71 Μπέης)

http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks