ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Σούλης Παπαδόπουλος: "Δεν υπάρχει "μαγικό ραβδί", μόνον δουλειά"

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011


 Παρασκευή 15 Απριλίου 2011 Αθλητισμός
Την εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Π.Α.Ε ΠΙΕΡΙΚΟΣ ο τεχνικός της ομάδος Σούλης Παπαδόπουλος... αναφερόμενος στην εκτός έδρας νίκη των "μελανόλευκων" στην Φυλή αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος της football league.
Σούλης Παπαδόπουλος
O 43χρονος κόουτς ξεκίνησε την χθεσινή συνέντευξη λέγοντας:
"Δεν υπάρχει κανένα "μαγικό ραβδί", προσπαθούμε πάρα πολύ δουλεύοντας εγώ, οι συνεργάτες μου, οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι διοίκηση η οποία σε αυτές τις δύσκολες εποχές μας παρέχει τα εφόδια ώστε να δουλεύουμε σωστά.
Όλα γίνονται μέσα από την δουλειά και θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, Νίκο Θεοδοσιάδη, Αντώνη Παπαδημητρίου για την άριστη συνεργασία.
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη με τον Θρασύβουλο και ήταν ένα καλό δώρο για τα 50 χρόνια του συλλόγου προς τους φιλάθλους μας. Μας περιμένουν ακόμη τέσσερα δύσκολα παιχνίδια με αντιπάλους που "παλεύουν για άνοδο και παραμονή όμως είμαστε έτοιμοι, και κάθε μέρα καλύτεροι.
Θεωρώ πως οι 40 βαθμοί "δίνουν" την παραμονή χωρίς "περιπέτειες και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε αν δείξουμε σταθερότητα".
Για το αγωνιστικό κομμάτι ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε:
"Στο ματς κόντρα στους Δραμινούς θα μας λείψει ο Κοντέων ενώ θα επιστρέψει ο Χατζής.
Γκουγκουλιάς, Πουλάκος και Πέντα αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα όμως πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν και θα δώσουν το παρών".
Νίκος Θεοδοσιάδης: "Περισσότερες νίκες στα επόμενα πενήντα χρόνια...
Αμέσως μετά τον προπονητή του Πιερικού τον λόγο πήρε ο άμεσος συνεργάτης του Νίκος Θεοδοσιάδης ο οποίος δήλωσε:
"Η ομάδα έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και αυτό φαίνεται άλλωστε. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, Και στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας, ενώ θέλω να ευχηθώ για τα επόμενα 50 χρόνια του Πιερικού ακόμη περισσότερες νίκες".
<="" περισσότερες="" ακόμη="" πιερικού="" χρόνια="" 50="" επόμενα="" ευχηθώ="" θέλω="" μας,="" στόχο="" τον="" πετύχουμε="" τέλος="" συνεχίσουμε,="" πρέπει="" έτσι="" άλλωστε.="" φαίνεται="" αυτό="" πρόσωπο="" αγωνιστικό="" αλλάξει="" έχει="" ομάδα="">

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks