Πρωτάθλημα Νέων Β’ Εθνικής Κατηγορίας Το Σάββατο 12:00 Νέοι Πιερικού – Νέοι Λεβαδειακού

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011
Αύριο στις 12 το μεσημέρι η ομάδα Νέων του Πιερικού αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Λεβαδειακού. Δεν είναι βέβαιο αν το παιχνίδι γίνει στο γήπεδο του Ατρομήτου γιατί ..γίνεται προσπάθεια από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Πιερικού να διεξαχθεί σε κάποιο άλλο γήπεδο που θα διαθέτει καλό αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα οριστικοποιηθεί σήμερα.
Ο προπονητής των Νέων κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης με τη σημερινή προπόνηση θα ολοκληρώσει την προετοιμασία των παικτών του.
Δεν υπολογίζει πάντως τους Τσικαδέρη, Μπαμπαΐτη, Στράντζαλη και Βασ. Τσιώμη που βρίσκονται σε εκδρομή με το σχολείο τους.
Στη διάθεση του προπονητή των Νέων είναι οι παίκτες: Πατσιογιώργος, Τζιούτζιος, Λαγδάρης, Ζανέτας, Τσιανάκας, Νούλας, Παναγιωτίδης Γ., Παπατόλιος, Τσιώμης Γ., Παναγιωτίδης Αν., Πανικίδης, Μιχαηλίδης, Σκούρτι, Τσιμόπουλος και Γεωργαντάς. Σ’ αυτούς θα προστεθούν και οι νεαροί επαγγελματίες που θα στείλει ο προπονητής της ΠΑΕ Πιερικός κ. Σούλης Παπαδόπουλος.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Γιουλάφης με βοηθούς τους κ.κ. Αναστασιάδη και Κώτσου από την Θεσ/νίκη.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks