ΠΙΕΡΙΚΟΣ Στην τακτική "δουλεύει" ο Σούλης

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011


Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011 Αθλητισμός
Ατομικό πρόγραμμα για Πουλάκο
Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στις 10.00 στις εγκαταστάσεις του Α' ΔΑΚ συνέχισε την προετοιμασία ...των ποδοσφαιριστών του ο Σούλης Παπαδόπουλος ενόψει της Κυριακάτικης κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, τα Τρίκαλα, που βρίσκονται μετά από καταπληκτική πορεία σε θέση των πλέι - οφ και διεκδικούν την άνοδο στην Superleague.
O Kορυδαλλιώτης τεχνικός από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις φαίνεται να "ρίχνει" το βάρος στις ασκήσεις τακτικής όπως έδειξε και στην χθεσινή προπόνηση με το μεγαλύτερο μέρος αυτής να καταναλώνεται σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας κι επιθετικής ανάπτυξης.
Δεν προπονήθηκε για μια ακόμη ημέρα ο Κωνσταντινίδης, ο Γουσούλης έκανε "ελαφρύ τροχάδην" ενώ ο Πουλάκος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με την σημερινή προπόνηση να αποτελεί "κριτήριο" για την συμμετοχή του.
Τη προπόνηση παρακολούθησαν και πάλι φίλοι της ομάδας ενώ το σημερινό ραντεβού του Σούλη Παπαδόπουλου με τους ποδοσφαιριστές του είναι προγραμματισμένο για την ίδια ώρα.
http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks