Κύπελλο: Θριάμβευσαν ΑΕΚ, Ατρόμητος και χούλιγκαν του ΠΑΟΚ - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

http://s.enet.gr/resources/2011-03/dellas--2-thumb-medium.jpg 
Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011
Η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος και οι χούλιγκαν του ΠΑΟΚ θριάμβευσαν στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος. Σοβαρά επεισόδια στην Τούμπα, όπου η ΑΕΚ νίκησε με το γκολ του... Δέλλα, ένταση στο Βόλο (μεταξύ οπαδών και Μπέου που ανακοίνωσε αποχώρηση) όπου ο Ατρόμητος πήρε 0-0 και πέρασε για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου. Στις 30 Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο το μεγάλο ραντεβού ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο.
Στην Τούμπα, το ματς στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ. Στο 56' καπνογόνο προσγειώθηκε στην πλάτη του Σάχα, στο 90' οπαδοί του ΠΑΟΚ από τη Θύρα 4 αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Μην μπορώντας να χωνέψουν τον αποκλεισμό της ομάδας τους, έκαναν “ντου” στον αγωνιστικό χώρο, επιτέθηκαν σε μέλη της ΑΕΚ, σε τηλεοπτικό συνεργείο, πετούσαν καπνογόνα, αντικείμενα και μπουκάλια, υπό τα βλέμματα των ανδρών ασφαλείας που προσπαθούσαν να τος συγκρατήσουν. Οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν για τα αποδυτήρια, οι παίκτες του ΠΑΟΚ και οι διαιτητές έμειναν στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από 25 λεπτά ξανάρχισε το ματς και μέσα σε ...10 δευτερόλεπτα ο διαιτητής Μάνταλος σφύριξε την οριστική λήξη για να γλιτώσει προφανώς ο ΠΑΟΚ τα χειρότερα.

Αλλά η οργή των χούλιγκαν δεν είχε ακόμα εκτονωθεί. Στην Τούμπα στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να παραμένουν κλειδωμένοι στα αποδυτήρια για μία και πλέον ώρα και να αποχωρούν με μέσω αποδοκιμασιών και με τη συνοδεία έντονης αστυνομικής δύναμης. Από τις φωνές και τις απειλές δεν  γλίτωσε ούτε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, για τον οποίο αμέσως ξέσπασαν φήμες ότι σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο της παραίτησης. Από την άλλη, το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ ήταν πανηγυρικό. Εκστασιασμένοι οι παίκτες άνοιξαν σαμπάνιες και το γύρισαν στο μπουγέλο, ενώ την ίδια στιγμή στήθηκε πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια. "Ακόμα δεν τελείωσε η αποστολή μας", δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στη... ζούλα, αφού η συνέντευξη Τύπου ματαιώθηκε.

Το ματς ήταν κακό, η ΑΕΚ κάνοντας παιχνίδι τακτικής, αφόπλισε πλήρως τον ΠΑΟΚ που παρουσιάστηκε αγχωμένος, κατώτερος των περιστάσεων και σε 90 λεπτά δημιούργησε όλη κι όλη μια ευκαιρία. Ο Δέλλας με κεφαλιά ψαράκι στο 48' σκόραρε για την ΑΕΚ και σφράγισε το εισιτήριο πρόκρισης για 21η φορά σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Η αποστολή επέστρεψε λίγο μτά τις 2 τα μεσάνυχτα στην Αθήνα και αποθεώθηκε από σχεδόν 1.000 οπαδούς που έσπευσαν στο "Ελ. Βενιζέλος".
ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ

Στο Πανθεσσαλικό, ο Ατρόμητος όχι μόνο στάθηκε όρθιος αλλά παίζοντας καλύτερα, υπερασπίστηκε το 2-1 του πρώτου αγώνα και με το 0-0 απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Ένταση μετά το ματς μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου και του Αχιλλέα Μπέου που ανακοίνωσε ότι μετά τη λήξη της περιόδου αποχωρεί από τον Βόλο, βάζοντας πωλητήριο στην ΠΑΕ. Ο δήμαρχος Περιστερίου έδωσε εντολή να φωταγωγηθεί η πόλη, κάνοντας λόγος για ιστορική στιγμή.(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)  
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks