ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011
Πολύ ενδιαφέρον ήταν τον φιλικό παιγνίδι που έγινε την Τρίτη στη Βροντού μεταξύ του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της Ανδρικής ομάδος του Ολύμπου Βροντούς.
Οι δύο ομάδες στα πλαίσια των αγώνων τους στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν, έδωσαν αυτο το φιλικό προετεοιμασίας που έληξε 2-0 υπέρο του Ολύμπου, ο οποίος αγωνίστηκε στη σύνθεσή του στο πρώτο ημίχρονο με τρία παιδιά του ΠΑΙΔΙΚΟΥ και τον Γιώργο Μπουζούκη.Ηταν πολύ καλό παιγνίδι, στο γήπεδο δέ βρέθηκαν πολλοί φίλαθλοι και γονείς παιδιών.
Στο δεύτερο ...ημίχρονο με τη φανέλλα του Ολύμπου αγωνίστηκαν σε αυτο το φιλικό - τέστ και άλλοι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΙΔΙΚΟΥ.
Μετά το τέλος του παιγνιδιού οι παρευρισκόμενοι γονείς, ο προπονητής ΓΙάννης Μυστακίδης, όλα τα παιδιά μετέβησαν σε πιτσαρία και τους παρατέθηκε γεύμα, που ήταν υπόσχεση (πριμ δηλαδή!!!!!) για τις νίκες των ΠΑΙΔΙΩΝ του προηγούμενου Σαββατοκύριακου στους αγώνες τους με την ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και των ΚΟΝΟΝΙΕΡΗΔΩΝ.
Τον αγώνα προσφέρθηκε και διαιτήτευσε  ο Νίκος Ντουράκογλου.
Ο Εφορος του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολύμπου Βροντούς για την φιλοξενία τους.
το πανέμορφο γήπεδο της Βροντούς
 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks