"Άξιζαν" το τρίποντο οι Πόντιοι - Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης - Αναγέννηση Επανωμής 0-0

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011


Πέμπτη 24 Ιουνίου 2011 Αθλητισμός
Ισόπαλη χωρίς σκορ αναδείχθηκε η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης χθες το απόγευμα στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης αντιμετωπίζοντας την πρωτοπόρο ομάδα του βορείου... ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας Αναγέννηση Επανωμής, σε ένα ματς όπου οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο καλής απόδοσης και η "μοιρασιά" χαρακτηρίζεται δίκαιη.
Στο "πρώτο" μισό της χθεσινής αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να πάρουν προβάδισμα, όμως το β' μέρος ανήκει στους Κατερινιώτες που έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες να πάρουν το τρίποντο.
Οι κυριότερες φάσεις
Στο 8' το πλασσέ του Παπαστεργίου μετά από πάσα του Σ. Παπαδόπουλου πέρασε άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι της Αναγέννησης.
Στο 13' ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ τέρμα που σημείωσε ο Τσουκάνης των φιλοξενουμένων.
Στο 37' ο Πολίτης έβγαλε την σέντρα από αριστερά ο Διαμαντίδης σούταρε από πλεονεκτική θέση, ο Λαζαρίδης απέκρουσε προσωρινά και στη συνέχεια απομάκρυνε ο Φωτιάς.
Στο 55' Μεγάλη ευκαιρία για τους πόντιους να ανοίξουν το σκορ όταν ο Βελώνης πήρε την πάσα από τον Ελευθεριάδη μέσα την περιοχή, πλάσαρε τον Παπαδόπουλο που απέκρουσε σωτήρια.
Στο 72' ο Νάιντος εκτέλεσε να φάουλ από δεξιά ο Ελευθεριάδης έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.
Στο 75' την ίδια τύχη είχε το σουτ του Βελώνη από το ύψος της περιοχής.
Διαιτήτευσαν την αναμέτρηση οι κ.κ. Μπλούνας, Δοσκόρης, Σίπκας, ενώ "κιτρινίστηκαν" οι Πολίτης, Παπαστεργίου, Βελώνης, Σαμαράς, Χασομέρης.
Οι συνθέσεις των ομάδων
AE Ποντίων Κατερίνης
Λαζαρίδης, Βειδαμενίδης, Ναιντος, Φωτιάς, Λιόλιος, Παπαστεργίου (87' Σαββίδης), Παπαδόπουλος (66' Γούλας), Τροίρης, Βελώνης, Κυρτέγος (46' Ελευθεριάδης), Μουρατίδης.
Αναγέννηση Επανωμής
Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Πολίτης (46' Μαυροματίδης), Κουρδάκης, Παπατζίκος, Γεωργιάδης, Τσουκάνης (68' Κανούλας), Ασλανίδης, Χασομέρης, Δεμηρτζόγλου (76' Δανίδης), Διαμαντίδης.
OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Αλέκος Βοσνιάδης (προπονητής Αναγέννησης)
"Είναι δίκαιο το σημερινό αποτέλεσμα, με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν είχαμε ηρεμία στην επανάληψη. Θα μπορούσαμε ν ανοίξουμε το σκορ όπως θα μπορούσαμε να χάσουμε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο.
Συνεχίζουμε, θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, είναι καλή ομάδα και σίγουρα θα πετύχει τον στόχο της".
Γιώτης Σταματόπουλος (προπονητής ΑΕ Ποντίων)
"Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και οι δυο ομάδες έπαιξαν για την νίκη, έχοντας από "μισό" το κομμάτι της υπεροχής και των ευκαιριών.
Θεωρώ όμως πως εμείς είχαμε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες και ίσως αξίζαμε "κάτι" παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι. Είχα πει πως σήμερα θα αντιμετωπίζαμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου και το είδατε σήμερα, εύχομαι στην Επανωμή και στον κ. Βοσνιάδη να τα Καταφέρουν.
Θέλω τέλος να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, κάνουν μεγάλη προσπάθεια, συνεχίζουμε".
Τσουκάνης (ποδοσφαιριστής Επανωμής)
"Ήταν ένα "μοιρασμένο" παιχνίδι και όπως εμείς δικαιούμασταν ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και οι αντίπαλοι με την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαν να σκοράρουν. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Κατερίνης".
Λάζαρος Φωτιάς (ποδοσφαιριστής ΑΕ Ποντίων)
"Ισορροπημένο ματς ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες, που είχαν το δικό τους διάστημα καλής απόδοσης, και τις ευκαιρίες τους. Δίκαιο το αποτέλεσμα, συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Κατερινιώτες φίλους του ποδοσφαίρου που μας στηρίζουν".
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks