Του πέρασε τη θηλειά (video) ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-2 - Ακέφαλος ο Πανσερραϊκός Παραιτήθηκε ο Θεοδωρίδης

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011
Βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκανε ο Ηρακλής, που επικράτησε 1-2 στις Σέρρες του Πανσερραϊκού, ο οποίος πλέον αντιμετωπίζει πρόβλημα... επιβίωσης στην μεγάλη κατηγορία.
Τα πάντα στο παιχνίδι κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ηρακλής κατάφερε να φτάσει εύκολα στο 2-0 και ουσιαστικά να πάρει και τους τρεις βαθμούς, την στιγμή που οι παίκτες του Βούκοτιτς δεν κατάφεραν ούτε μία φορά να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Ελευθερόπουλου.

Ο Σέρβος τεχνικός πάντως, παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Ράντμαν και από κει και πέρα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Αλβάρεζ, Παπάζογλου, Αμο, Τριανταφύλλου. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Παντελιάδης, Σίντιτς, ενώ στο κέντρο Γεωργιάδης, Λεοζίνιο και Πάρκερ αποτελούσαν την τριάδα. Μόνος μπροστά ο Νταλέ.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Παράσχος επέλεξε για τον Ηρακλή το 4-1-4-1 με τον Ελευθερόπουλο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τετράδα αποτελούμενη από τους (από δεξιά προς τα αριστερά): Κυριαζή, Κατσιαμπή, Κατσικά, Λίμα. Ο Ντάνι ήταν η... σκούπα στο κέντρο και μπροστά του οι Μάρα, Πίτου Γκαρσία, Μαχόπ, Αραμπατζής και μόνος στην επίθεση ο Σολτάνι.

Οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ανέλαβαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να πετύχουν το 0-1 με την συμπλήρωση των πρώτων 15 λεπτών του αγώνα. Ο Μαχόπ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αξιοποίησε την ασίστ του Σολτάνι.

Στο 32' ο διαιτητής της αναμέτρησης αναγκάστηκα να διακόψει το ματς, για περίπου μισή ώρα, καθώς έσβησαν οι προβολείς και δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Και μετά την διακοπή πάντως, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και μάλιστα έφτασαν στο δεύτερο γκολ με το πέναλτι που τους παραχώρησε ο Τριανταφύλλου. Ο νεαρός απόκρουσε την μπάλα με το χέρι εντός της περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λίμα και έκανε έτσι το 0-2.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Βούκοτιτς έριξε στον αγώνα τον Μπέλιτς, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Ο παίκτης του λίγο έλειψε να τον δικαιώσει όταν στο 48' έχασε την ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 και να ξαναβάλει την ομάδα του στον αγώνα. Στο 55' όμως ο Λεοζίνιο δεν έκανε το ίδιο. Αντίθετα πλάσαρε εντυπωσιακά τον Ελευθερόπουλο και από κει και πέρα η φιλοσοφία της αναμέτρησης άλλαξε ριζικά.

Ο αγώνας από κει και πέρα μετατράπηκε σε. σκάκι, με τους προπονητές των δύο ομάδων να ψάχνουν για την καλύτερη δυνατή ενδυνάμωση της ενδεκάδας τους, προκειμένου στο τέλος του ματς να πανηγυρίσουν, η  κάθε μια για τους δικούς της λόγους. Όμως τίποτα δεν άλλαξε και ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του. Αντίθετα τα πράγματα γίνονται πλέον δύσκολα για τον Πανσερραϊκό αναφορικά με την παραμονή του στην κατηγορία.

Η εξέλιξη του ματς


1΄ Αρχίζει το ματς
5΄ Ο Πανσερραϊκός έχει την υπεροχή αλλά δίχως να απειλήσει τον Ηρακλή
Κίτρινη κάρτα στον Σίντζιτς
13΄Ο Λεοζίνιο έβγαλε τον Γεωργιάδη μόνο απέναντι στον Ελευθερόπουλο αλλά αυτός πλάσαρε άουτ
15΄ΓΚΟΟΟΛ. Εκπληκτική ανάπτυξη του Ηρακλή με Ντάνι και Σολτάνι, ο Σολτάνι έστρωσε τη μπαλα στο Μαχόπ ο οποίος σε κενή εστία έστειλε τη μπαλα στα δίχτυα.
16΄Κίτρινη κάρτα στον Μαχόπ
21΄Ο Νταλέ κέρδισε τη μάχη με τον Πάρκερ, μπήκε στη περιοχή και σούταρε αλλά ο Ελευθερόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ
23 Κίτρινη κάρτα στον Κατσικά
27΄Ο Σολτάνι έφυγε στην αντεπίθεση και από πλάγια θέση μέσα στη περιοχή σούταρε άουτ
32΄Ο διαιτητής διέκοψε το ματς λόγω βλάβης στους προβολείς.
Οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές αποχώρησαν στα αποδυτήρια περιμένοντας την επιδιόρθωση της βλάβης
Μετά από 20 λεπτά διακοπής άναψαν οι δυο από τους 4 προβολείς και ο διαιτητής έδωσε εντολή στους παίκτες να βγουν για προθέρμανση
32΄Ο φωτισμός αποκαταστάθηκε και Το παιχνίδι ξανάρχισε ύστερα από 35 λεπτά διακοπής
36΄Κίτρινη κάρτα στον Μάρα
40΄Πέναλτι στον Ηρακλή. Ο Λίμα εκτέλεσε κόρνερ και η μπάλα βρήκε το χέρι του Τριανταφύλλου.
40΄Κίτρινη στον Τριανταφύλλου
41΄ΓΚΟΟΟΛ 0-2. Ο Μάρα ευστοχεί στο πεναλτι και δίνει ισχυρό προβάδισμα στον Ηρακλή
44΄Κίτρινη κάρτα στον Κυριαζή
45΄Ένα λεπτό καθυστερήσεων
45+Λήξη ημιχρόνου

46΄Ο Πάρκερ στη θέση του Παντελιάδη
46΄Αρχίζει το β΄ημίχρονο
48΄Ο Αλβάρεζ σέντραρε και ο Μπέλιτς με μονοκόματο σουτ υπό την πίεση του Κυριαζή έστειλε τη μπάλα άουτ
51΄Κίτρινη κάρτα στον Ντάνι
54΄ ΓΚΟΟΟΛ 1-2. Ο Λεοζίνιο βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με σουτ στην κινηση έστειλε τη μπάλα στη γωνιά του Ελευθερόπουλου
56΄Ο Κις στη θέση του Σίντζιτς
59΄Ο Παπαστεριανός στη θέση του Μαχόπ
63΄Ο Λίμα εκτέλεσε ψηλοκρεμαστά φάουλ και ο Ράντμαν έδιωξε σε κόρνερ
71΄Ο Σουμπίνιο στη θέση του Νταλέ
73΄Ο Πανσερραϊκός εντείνει τις προσπάθειες του για να ισοφαρίσει
76΄Κίτρινη κάρτα στον Κις
76΄Στη θέση του Μάρα ο Επαλέ
78΄Κίτρινη κάρτα στον Αραμπατζή
83΄Ο Κανακούδης στη θέση του Γκαρσία
85΄Φάουλ του Μπέλιτς δεν δυσκόλευσε την προσπάθεια του Ελευθερόπουλου
87΄Γυριστό σουτ του Σουμπίνιο έστειλε τη μπάλα πολυ πάνω από το δοκάρι
90΄Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων
90+Λήξη του αγώνα


Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Σερρών
Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
4ος: Τσινιάρης (Αθηνών)

Πανσερραϊκός (Μομτσιλο Βούκοτις): Ράντμαν, Αλβάρεζ, Άμο, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Σίντζιτς (56' Κις), Τριανταφύλλου, Παντελιάδης (46΄Μπέλιτς), Νταλέ (71΄Σουμπίνιο). Λεοζίνιο, Πάρκερ
Στον πάγκο: Φερνάντεζ, Κέρλα, Μαβένε, Μπέλιτς, Ανάκογλου, Κις, Σουμπίνιο
Ηρακλής: (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κατσαμπής, Κατσικάς, Ντάνι, Λίμα, Πίτου Γκασία (83΄Κανακούδης), Μάρα (76΄Επαλέ), Κυριαζής, Μαχόπ (59΄Παπαστεριανός),Σολτάνι
Στον πάγκο: Μπαντής, Κανακούδης, Επαλέ, Παπαστεριανός, Τσίτας, Καϊτά, Ζερκά


Ραγδαίες εξελίξεις στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός έφερε η ήττα με 2-1 από τον Ηρακλή, που καταδικάζει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα σε υποβιβασμό. Τόσο ο πρόεδρος Πέτρος Θεοδωρίδης, όσο και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο υπέβαλαν την παραίτησή τους ενόψει της πώλησης της ΠΑΕ!
Την αποκάλυψη έκανε ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Φιλίππου μετά τον άτυχο αγώνα. «Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ υπέβαλλε την παραίτηση του ως ένδειξη συμπαράστασης για τις ύβρεις και τις προσβολές που δέχτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Οι παραιτήσεις μας έγιναν αποδεκτές και μου ζήτησε να μεταφέρω ότι παραιτείται και ο ίδιος από την προεδρία της ΠΑΕ. Μάλιστα τόνισε ότι μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα πουληθεί και η ΠΑΕ» είπε.
Μετά το τέλος του αγώνα,  οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανσερραϊκού έβαλαν φωτιά στην κερκίδα. Κάποιοι έσπασαν καθίσματα και τα πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της πυροσβεστικής και έσβησε τη φωτιά. Οι οπαδοί έστησαν "λαϊκά δικαστήρια" εναντίον του μεγαλομετόχου του Πανσερραϊκού, αλλά και των παικτών κατά την έξοδό τους από το γήπεδο.
Επιμέλεια: Γιώργος Μπιτσικώκος
Video

νovasports

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks