Για τις επιθέσεις κατά των διαιτητών Πιερίας Ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011
Το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και σύσσωμο το σώμα των διαιτητών Ν. Πιερίας, καταδικάζει ομόφωνα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση κατά ....των μελών μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑ και ΙΩΑΝΝΗ
 ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, στους ποδοσφαιρικούς αγώνες μεταξύ των ομάδων Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΡΙΛΟΦΟΥ – ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ – 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ.
Εκφράζει την συμπαράστασή του στους εν λόγω διαιτητές και πιστεύει ότι τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να επηρεάσουν στο παραμικρό την επιθυμία για την πλήρη εφαρμογή των κανόνων ισοτιμίας στους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος.
Ο ΣΔΠ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ στηρίζει υλικά, ηθικά και νομικά και επαναβεβαιώνει την εκτίμησή του στις ικανότητες και των δύο μελών μας.
Ταυτόχρονα καλεί όλους τους διαιτητές να αγωνίζονται με βάση αποκλειστικά και μόνο τους κανόνες του παιχνιδιού και να μην υποκύπτουν σε όποιες απόπειρες έχουν στόχο τον επηρεασμό του φρονήματός τους και επιδιώκουν την υπονόμευση των διαρκών προσπαθειών μας για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό περιβάλλον.
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Νταμπώσης Δημ.
Ο Γραμματέας
Λιόλιος Δημ.
 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks