A.E. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Στην Νέα Έφεσο προπονήθηκαν χθες οι Πόντιοι

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011


Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011 Αθλητισμός
Με προπόνηση στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Νέα Έφεσο συνέχισε την προετοιμασία της η Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού στην Λέσβο.... κόντρα την πρωτοπόρο ομάδα της Καλλονής.
Το συγκρότημα του Γιώτη Σταματόπουλου βρίσκεται σε "άριστη" ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες επί του Φωκικού και του Αετού Σκύδρας "δείχνοντας" πανίσχυρη ύστερα από τις προσθήκες του Γενάρη, με ποιότητα στο παιχνίδι της και ευχέρεια στο σκοράρισμα.
Στη χθεσινή προπόνηση δεν πήρε μέρος μόνον ο Κώστας Τσιτλακίδης που αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό "δράση" μετά από έναν περίπου μήνα ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα.
Εκτός από τον νεαρό δεξιό μπακ στο παιχνίδι με την Καλλονή δεν θα αγωνιστεί και ο Βασίλης Λιόλιος που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, ενώ αντίθετα επιστρέφει και μάλλον στο αρχικό σχήμα ο Νίκος Τροίρης ο οποίος εξέτισε την ποινή του και βρίσκεται στην διάθεση του 38χρονου ομογενή τεχνικού.
Η προπόνηση περιελάμβανε μετά το καθιερωμένο ζέσταμα ασκήσεις τακτικής και επιθετικής ανάπτυξης και ολοκληρώθηκε με "οικογενειακό διπλό". Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, ενώ αύριο ολοκληρώνεται η εβδομαδιαία προετοιμασία και στην συνέχεια η αποστολή των Ποντίων θα "πετάξει" για το νησί του Κώστα Κεντέρη.
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks