"Άγγελος παραμονής" ο Κομβολίδης Α.Ε. ΠΟΝΤΊΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 2 - 1

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011 Αθλητισμός
Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Άγγελο Κομβολίδη που σημείωσε τα δυο τέρματα η Α.Ε. Ποντίων σημείωσε χθες το απόγευμα σπουδαία νίκη στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης επί του Αετού Σκύδρας με 2 - 1 τέρματα και "ανάσανε" βαθμολογικά.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι "πατούσαν" καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν δυο ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα, όμως στην επανάληψη όμως οι Κατερινιώτες "ανέβασαν ...
στροφές" και έφτασαν δίκαια σε μια σημαντική νίκη.
Φάσεις και γκολ
18' Ο Μπρέγου επιχείρησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ από αρκετά πίσω και αριστερά, ο Λαζαρίδης όμως έκανε βήματα πίσω και απέκρουσε σε κόρνερ.
19' Μετά από σέντρα του Καλαϊτζίδη από δεξιά, ο Λεκάκης με σουτ εν κινήσει προσπαθεί να σκοράρει, όμως ο Λαζαρίδης απέκρουσε σε κόρνερ.
37' Μακρινό σουτ του Ινεμπολίδη, δεν αιφνιδιάστηκε ο Λαζαρίδης που μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.
47' Ο Ινεμπολίδης μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα όμως πέρασε άουτ.
48' Ο Κομβολίδης από λάθος της άμυνας, έκλεψε και προχώρησε, μπήκε στην περιοχή, αντί να δώσει αριστερά στον αμαρκάριστο Μουρατίδη, προτίμησε να κάνει το σουτ αλλά ο Φιρινίδης μπλόκαρε.
52' Συρτό σουτ του Παπαστεργίου, από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ.
60' Ο Μουρατίδης πήρε τη μπάλα από λάθος γύρισμα του Μαργιορίδη, προχώρησε και σκόραρε, με τον Τσιρώνη να ακυρώνει το γκολ ως οφσάιντ, κάτι που ήταν λανθασμένο μιας και ο Μουρατίδης πήρε τη μπάλα από αντίπαλο.
61' ΓΚΟΛ! 1 - 0: Από πλασσέ του Μουρατίδη και απόκρουση του Φιρινίδη, ο Κομβολίδης που ακολουθούσε τη φάση πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε επιτυχημένα ανοίγοντας το σκορ για τους Ποντίους.
68' Ο Κιζιρίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Λαζαρίδη, καθυστέρησε όμως νατελειώσει την φάση, για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας Λαζαρίδης.
73' Ο Λιόλιος συνδυάστηκε με τον Βελώνη, ο τελευταίος έκανε το δυνατό σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής και αριστερά, η μπάλα όμως χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
74' ΓΚΟΛ! 2 - 0: Από γύρισμα του Νάιντου, ο Κομβολίδης δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 2 - 0.
77' ΓΚΟΛ! 2 - 1: Με δυνατό διαγώνιο σουτ ο Ινεμπολίδης μέσα από την περιοχή και αριστερά μείωσε σε 2 - 1.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιρώνης (Αιτωλοακαρνανίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), Γεωργάκης (Ηπείρου)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπούμπας (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κομβολίδης
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Ποντίων (Γιώτης Σταματόπουλος)
Λαζαρίδης, Βεϊδαμενίδης, Νάϊντος, Φωτιάς, Παπαγιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Παπαδόπουλος, Κυρτέγος, (59' Βελώνης), Μουρατίδης, Ελευθεριάδης (53' Λιόλιος), Κομβολίδης (76' Γούλας).
Αετός Σκύδρας (Γιώργος Τυριακίδης)
Φιρινίδης, Λεκάκης, Κουλουκίδης, Παπουλίδης, Κυριακίδης (67' Γραμματικόπουλος), Μαργιορίδης, Βόταρης, Σιδηρόπουλος (63' Κυζιρίδης), Μπρέγου, Καλαϊτζίδης (77' Πετρίδης), Ινεμπολίδης.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Γιώργος Τυριακίδης (Προπονητής Αετού Σκύδρας)
"Γνωρίζαμε πως μας περιμένει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι ενώ στο β' μέρος οι αντίπαλοί μας δημιούργησαν τις ευκαιρίες και δίκαια επικράτησαν. Καλή συνέχεια στην Α.Ε. Ποντίων".
Γιώτης Σταματόπουλος (Προπονητής Α.Ε. Ποντίων)
"Αντιμετωπίσαμε σήμερα μια ομάδα που ηττήθηκε μόνον δυο φορές μέχρι σήμερα, και είχαμε δύσκολο έργο. Συνχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την μεγάλη νίκη, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και "βλέπουμε" το επόμενο παιχνίδι στην Λέσβο κόντρα στην Καλλονή".
 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks