Βραβεύτηκε η Κατερίνα Νικολαϊδου

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011 Αθλητισμός
Κατά τη διάρκεια της κοπής πίτας της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας
Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής... Επιτροπής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (12/1) από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, η ετήσια βράβευση των αθλητών και αθλητριών κωπηλασίας που διακρίθηκαν το 2010, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς και η απονομή του Κυπέλλου στο πρωταθλητή και Πολυνίκη της περασμένης χρονιάς Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων.

Την γιορτή της Κωπηλασίας τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, που για μια ακόμη φορά κατέθεσε την υποστήριξή του στο άθλημα της Κωπηλασίας και την Κωπηλατική Ομοσπονδία, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος που χαρακτήρισε την κωπηλασία ως το "Εθνικό μας άθλημα" , ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, η πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ Χαρά Σπηλιωπούλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών Γιώργος Σιγάλας και άλλοι επίσημοι.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς που μεταξύ άλλων τόνισε:

"Τη χρονιά που πέρασε είχαμε την ευτυχία να έχουμε πολλούς αθλητές με διακρίσεις που κατακτήθηκαν σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Από τα αποτελέσματα βλέπουμε ότι, υπάρχει παρουσία του αθλήματος στο βάθρο των νικητών των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών καθώς και τη πολύ καλή δουλειά που γίνεται η οποία προοιωνίζει τη συνέχεια των επιτυχιών του αθλήματος".

Από τους αθλητές το λόγο πήρε η Αλεξάνδρα Τσιάβου που πριν από λίγες μέρες αναδείχθηκε και κορυφαία αθλήτρια για την Ελλάδα από τους αθλητικούς συντάκτες, η οποία αφιέρωσε την βράβευσή της στον αδικοχαμένο αθλητή της Κέρκυρας Διονύση Νικολούζο και ζήτησε από τις αρχές μεγαλύτερη μέριμνα στον τομέα της υγείας στον αθλητισμό ώστε να μην υπάρξουν ανάλογες απώλειες στο μέλλον.

Τυχεροί της βραδιάς που βρήκαν το φλουρί ο προϊστάμενος του τμήματος Υγρού στίβου της ΓΓΑ κ. Τσολακίδης και το ανερχόμενο αστέρι της Ελληνικής κωπηλασίας πρωταθλήτρια του ΝΟ Κατερίνης που ήταν και ανάμεσα στους βραβευθέντες Κατερίνα Νικολαίδου. Αμφότεροι έλαβαν μια ασημένια καρφίτσα με το σήμα της Ομοσπονδίας.

Η Κατερίνα Νικολαΐδου που βραβεύτηκε για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας Εφήβων - Νεανίδων 2010 τον περασμένο Αύγουστο καθώς και για την πρώτη Βαλκανική νίκη της δέχτηκε και με αφορμή του ότι ήταν η τυχερή αθλήτρια της βραδιάς τα θετικότερα σχόλια για την εντυπωσιακή μέχρι τώρα πορεία της στο άθλημα αλλά και τις πιο θερμές ευχές για την εξέλιξή της, και για νέες ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, από όλους τους παριστάμενους και από τον πρόεδρο της Ε.Κ.ΟΦ.Ν.Σ. κο Καρρά.

Αυτές τις ημέρες η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια προετοιμάζεται μαζί με τους άλλους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Σχινιά έχοντας σαν στόχο τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Ολλανδία.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks