ΠΑΟΚ - Κλείνει Φερνάντες!

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011
Κλείνει Φερνάντες!
Σε προχωρημένες επαφές με τον Ντάριο Φερνάντες βρίσκεται ο ΠΑΟΚ!
Ο 32χρονος είναι στο στόχαστρο του «Δικεφάλου του Βορρά» και αποτελεί αυτή τη στιγμή το... Νο1 μεταγραφικό στόχο της ...ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Ο Αργεντινός μέσος -που έπαιξε στην Ελλάδα τέσσερα χρόνια- δείχνει μία προτίμηση να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας, γνωρίζει καλά τον ΠΑΟΚ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε τόσο προχωρημένο επίπεδο, που δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ανακοινωθεί άμεσα!
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Φερνάντες. Έναν έμπειρο και ποιοτικό παίκτη, ο οποίος να μπορεί να παίξει στον άξονα, αντικαθιστώντας Γκαρσία ή Βιτόλο.
Ο Αργεντινός επέστρεψε φέτος στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία και ανήκει. Το ερχόμενο καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του και το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να μείνει ελεύθερος, ίσως και με μικρό αντάλλαγμα για την ομάδα του.
Θυμίζουμε ότι τον παίκτη προσπάθησαν να αποκτήσουν τις προηγούμενες μέρες, τόσο η παλιά του ομάδα, ο Πανιώνιος, όσο και οι Αστέρας Τρίπολης, Πάσος Φερέιρα και η κυπριακή Αλκή.Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks