"Πόντιος" ο Κομβολίδης

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011


Ποδοσφαιριστής της ΑΕ Ποντίων πρέπει να λογίζεται από σήμερα ο Άγγελος Κομβολίδης.
Ο 22χρονος επιθετικός που τις τελευταίες ημέρες συμμετείχε στις προπονήσεις του κατερινιώτικου συλλόγου, συμφώνησε τελικά με τους διοικούντες την ομάδα και αποτελεί έτσι την τρίτη προσθήκη της ΑΕ Ποντίων στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο, μετά τους Ελευθεριάδη και ... Παπαστεργίου. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.
Ο Κομβολίδης γεννήθηκε στις 14-3-1988 στο Λέονμπεργκ της Γερμανίας. Ξεκίνησε από την ομάδα Νέων της Στουτγκάρδης και το 2005 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρακλή και Καβάλα, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Είναι διεθνής και με την Εθνική Νέων.
Μετά τη συμφωνία με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο Γιώτης Σταματόπουλος θα έχει μια ακόμη λύση για την επιθετική γραμμή της ΑΕ Ποντίων, που μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί η... αχίλλειος πτέρνα της ομάδας.
Χωρίς Λαζαρίδη - Τσιτλακίδη στον Τύρναβο
Με δύο απουσίες θα παραταχθεί σήμερα στον Τύρναβο η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2.
Ο Γιώργος Λαζαρίδης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ η δεύτερη "απώλεια" του Γιώτη Σταματόπουλου αφορά τον Κώστα Τσιτλακίδη ο οποίος δεν μπόρεσε τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς και αποκλείστηκε από την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:
Παπατολίκας, Παπαστεργίου, Ναϊντος, Φωτιάς, Παπαγιαννόπουλος, Τροϊρης, Μποταϊτης, Σαββίδης, Παπαδόπουλος, Ελευθεριάδης, Βελώνης (πιθανή ενδεκάδα) Βεϊδαμενίδης, Γούλας, Κούρτογλου, Κυρτέγος, Λιόλιος, Δ. Μιχαηλίδης, Μ. Μιχαηλίδης, Πανανός, Παπανικολάου.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks