Το πήραν απόφαση: «Το χάσαμε!»

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011
Λευκή πετσέτα στην υπόθεση «τίτλος» φαίνεται ότι πετούν όλοι στον ΠΑΟ: Οι παίκτες (με τις δηλώσεις τους), ο προπονητής (με την ατολμία του) και η διοίκηση (που αρνείται τις μεταγραφές).
Το πήραν απόφαση: «Το χάσαμε!»
Μπορεί να βρισκόμαστε στην 19η αγωνιστική, αλλά το +7 του Ολυμπιακού φαίνεται ότι δε δίνει άλλες ελπίδες τίτλου στον Παναθηναϊκό.
Το παραδέχθηκαν εμμέσως πλην σαφώς και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» μετά το ματς στη Νέα Σμύρνη.
Με πρώτο τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που δήλωσε ότι «τώρα μας έφυγε το άγχος και θα ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια!».
Και έπειτα με... τον Τζόρβα που έκανε λόγο για «καταδικαστικό αποτέλεσμα».

Γενικά, μετά το παιχνίδι οι «πράσινοι» έδειχναν ότι πλέον η υπόθεση τίτλος μοιάζει χαμένη και ότι πλέον το πράγμα δεν γυρίζει. Ωστόσο, το απέδειξαν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την εικόνα που παρουσίασαν χωρίς πάθος σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Την ίδια ώρα, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα μπορεί να δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα μέσα στο πρωτάθλημα, αλλά στο ματς δεν έκανε και τίποτα για να κερδίσει. Δεν ρίσκαρε σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Πορτογάλος και αρνήθηκε την χρησιμοποίηση του Πετρόπουλου, ο οποίος «κάηκε» -ξανά- στο ζέσταμα. Θα μπορούσε ο Φερέιρα να βάλει στο τέλος τον Έλληνα επιθετικό και να γυρίσει το σύστημα σε 4-4-2 για να ρισκάρει περισσότερο και να δείξει ότι θέλει να πάρει το ματς. Αλλά δεν το έπραξε...

Παράλληλα, η διοίκηση δεν έκανε το παραμικρό για να βοηθήσει την ομάδα σε κάποιες θέσεις που πονάει. Αρνήθηκε και αρνείται ακόμα τη μεταγραφική ενίσχυση. Έστω μια μεταγραφή θα μπορούσε να τονώσει λίγο την ομάδα, να την φρεσκάρει και να την ανανεώσει αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι κάποιος υπάρχει από πάνω και νοιάζεται για τον σύλλογο και το ρόστερ. Πόσο μάλλον όταν ο «αιώνιος» αντίπαλος παρόλο που είναι σε θέση οδηγού ενισχύεται συνεχώς..
http://www.sportdog.gr/article/8357/peran-apophase-hasame 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks