Πιερικός "Κοντά" σε Γιάννου οι Μελανόλευκοι

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011 Αθλητισμός
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Απόστολου Γιάννου βρίσκεται ο Πιερικός στην προσπάθεια ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής και μετά την αποχώρηση του Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς.
Ο 21χρονος ...Ελληνοαυστραλός που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς και Εθνικό ανήκει στο δυναμικό της Καβάλας και είναι πιθανό να ανακοινωθεί σήμερα από τους Κατερινιώτες ως ποδοσφαιριστής του Πιερικού μέχρι ...το καλοκαίρι με τη μορφή του δανεισμού από τους "Αργοναύτες".

Στα αγωνιστικά, στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Πιερικού για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Ηλιούπολης, ενώ συμμετοχή στο μεγαλύτερο "κομμάτι" του προπονητικού προγράμματος έχει και ο Μαρσέλο Πέντα, ο οποίος υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος στο μεθεπόμενο παιχνίδι της ομάδας του Σταύρου Διαμαντόπουλου.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο με χαλάρωμα, ενώ γίνεται προσπάθεια να "φτάσει" έγκαιρα η μπλε κάρτα του Μαρτσέλο Περουτζίνι, ώστε να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks