ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - Από την Ακαδημία "Γιώτσα" Στην ομάδα Νέων του Ατρόμητου Αθηνών ο Χρήστος Μπαμίχας

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 Αθλητισμός
Ακόμη ένα γνήσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο της Πιερίας αποκτήθηκε από ομάδα της Superleaque και μετακομίζει στην πρωτεύουσα για να κυνηγήσει το "όνειρό του" για μία σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα.
Ο νεαρός Χρήστος Μπαμίχας (1995) είναι από τη... Δευτέρα ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Αθηνών, ομάδα της Super Leaque που διαθέτει από τις καλύτερες εγκαταστάσεις και τμήματα υποδομής σε ολόκληρη τη χώρα. Τον 16χρονο ποδοσφαιριστή παρακολούθησαν οι σκάουτερς της Αθηναϊκής ομάδας, αγωνιζόμενο με τα χρώματα τόσο του Όλυμπου Αγ. Σπυρίδωνα, αλλά και ...
της μικτής ομάδας των Νέων της ΕΠΣ Πιερίας και κινήθηκαν για να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας U-19 με την οποία θα αγωνίζεται ο νεαρός κεντρικός αμυντικός στο πρωτάθλημα νέων της Super Leaque.
Ο Χρήστος Μπαμίχας όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές του Ολύμπου Αγ. Σπυρίδωνα, που βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων μεγάλων ομάδων ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Στέλιου Γιώτσα πριν από έξι χρόνια, δείχνοντας από νωρίς δείγματα του αυθεντικού ποδοσφαιρικού ταλέντου του.
Στέλιος Γιώτσας: "Θα τα καταφέρε..."
Ο καταλληλότερος άνθρωπος του ποδοσφαίρου που μπορεί να μιλήσει για την αξία του 16χρονου ποδοσφαιριστή δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Γιώτσα, τον προπονητή του τα τελευταία έξι χρόνια.
<="" εννέα="" του="" μαζί="" δουλεύει="" χρήστος="" ο="" κόουτς="" λόγια="" τα="" ήταν="" αυτά="" καταφέρει?.="" θα="" πως="" σίγουρος="" είμαι="" και="" ?φοβάμαι?="" τον="" δεν="" κερδίζει.="" πάντοτε="" ?θέλει?="" είναι="" κυριότερο="" το="" δουλειά="" για="" όρεξη="" μεγάλη="" με="" ταλέντο,="" σπουδαίο=""> Η στήλη των Αθλητικών Αντιλάλων εύχεται ολόψυχα στο νεαρό ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks