Αφήσαν "υποσχέσεις" οι νεαποκτηθέντες στον Κορινό Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης - Βέροια 1 - 1

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011 Αθλητισμός
"Έλυσε" την συνεργασία με Σταφίδα, Δ. Μιχαηλίδη
Δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσαν χθες οι Πόντιοι της Κατερίνης στο δημοτικό γήπεδο του Κορινού αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Βέροιας, με τους νεαποκτηθέντες Ελευθεριάδη, Κομβολίδη, Παπαστεργίου, Μουρατίδη να "κλέβουν την παράσταση" δείχνοντας πως θα ...βοηθήσουν την ομάδα στην δύσκολη προσπάθεια. Ο Γιώτης Σταματόπουλος πλην του Τσιτλακίδη που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του δηλώνοντας ικανοποιημένος από την προσπάθεια.
ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ
Στο 13' οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Ελευθεριάδη μετά από προσπάθεια και σέντρα του Κομβολίδη από αριστερά. 1-0
Στο 22' ο Καντιμοίρης μπλόκαρε σωστά τοποθετημένος το γυριστό σουτ του Βελώνη ύστερα από σέντρα του Ελευθεριάδη από δεξιά.
Στο 33' ο Μπαρκάν πλάσσαρε από πλάγια θέση τον Λαζαρίδη, απομάκρυναν προσωρινά οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας των ποντίων έδιωξε σε κόρνερ στην συνέχεια την κοντινή κεφαλιά του Τζημογιάννη.
Στο 34' Λίγο πάνω από τα δοκάρι του Λαζαρίδη πέρασε η κεφαλιά του Τζημογιάννη.
Στο 64' Λίγο πάνω από τα δοκάρια πέρασε το δυνατό σουτ ου Κακιούζη.
Στο 71' Το πλασσέ του Κυρτέγου μετά από πάσα του Λιόλιου έφυγε μόλις άουτ.
Στο 82' ο Σφυντιλάς με κοντινό πλασσέ μετά από ενέργεια του Μάνου ισοφάρισε στο τελικό 1 - 1.
Διαιτήτευσαν την αναμέτρηση με επιτυχία οι κ.κ. Παπαργυρίου, Ζάχος, Λαφατζής.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
A.E. Ποντίων Κατερίνης
Λαζαρίδης, Γούλας, Ναίντος, Παπαγιαννόπουλος, Φωτιάς, Παπαστεργίου, Τροίρης, Ελευθεριάδης, Σαββίδης, Κομβολίδης, Βελώνης. (Έπαιξαν επίσης) Παπατολίκας, Μποταίτης, Βειδαμενίδης, Λιόλιος, Μ. Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος, Κυρτέγος, Μουρατίδης, Καρακάσογλου, Ορφανίδης.
Βέροια
Καντιμοίρης, Παγώνης, Τζιμογιάννης, Μπάρμπας, Λαναρής, Κουτρουμάνος, Βεργώνης, Καλί, Μπαρκάν, Σκαθαρούδης, Κουτσοσπύρος. (Έπαιξαν επίσης) Διαμαντόπουλος, Κακιούζης, Σφυντιλάς, Μάνος, Περπερής, Σιμόνι, Θεοδοσιάδης.
"Έλυσε" την συνεργασία με Σταφίδα, Δ. Μιχαηλίδη
Παρελθόν αποτελούν από χθες για την Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης οι ποδοσφαιριστές Λευτέρης Σταφίδας και Διονύσης Μιχαηλίδης καθώς συναντήθηκαν με την διοίκηση και έλυσαν τα συμβόλαιά τους κοινή συναινέσει, αναζητώντας πλέον νέα "ποδοσφαιρική στέγη".


ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks