Δεν τα κατάφεραν οι Πόντιοι... ΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Νίκη Βόλου 0 - 1

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Πέμπτη13 Ιανουαρίου 2011 Αθλητισμός
Σ' ένα μέτριο γενικά παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης γνώρισε την ήττα από τη Νίκη Βόλου με 0 - 1 σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι με την... εμπειρία τους πήραν σπουδαία νίκη, βελτιώνοντας τη βαθμολογική τους θέση, ενώ οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο β' μέρος χωρίς όμως να μπορέσουν να φτάσουν τουλάχιστον στην ισοφάριση.
Το "φιλμ" του αγώνα
7' Εκτέλεση φάουλ του Παπαγιαννόπουλου, η μπάλα πάνω από την εστία του Τάσσου.
28' Κόρνερ του Μπουσινάκη, κεφαλιά του Μαϊστρέλη, η μπάλα πάνω από την εστία του Λαζαρίδη.
37' Ο Στουρνάρας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φωτιά, μπήκε από δεξιά στην περιοχή της ΑΕ Ποντίων, έκανε το διαγώνιο σουτ, η μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Λαζαρίδη.
44' ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Τσάγγαρης ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Παπαγιαννόπουλο, ο Μολιχιτούδης υπέδειξε το πέναλτι με τον Μαϊστρέλη να αναλαμβάνει την εκτέλεση, να νικά τον Λαζαρίδη και να κάνει το ΑΕ Ποντίων - Νίκη Βόλου 0-1.
60' Σέντρα του Ελευθεριάδη, κεφαλιά του Φωτιά, απόκρουση του Τάσσου σε κόρνερ.
87' Κόρνερ του Μποταΐτη, ο Τροΐρης έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε το σουτ, η μπάλα όμως πέρασε άουτ.
90'+3' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαγιαννόπουλου, η μπάλα άουτ.
Διαιτητής: Μολιχιτούδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Σπυριδωνίδης (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Χαλκιδικής)
4ος διαιτητής: Οικονόμου (Χαλκιδικής)
Παρατηρητής: Εμβραΐζογλου (Ηπείρου)
Κίτρινες: Τροΐρης, Παπαγιαννόπουλος, Σαββίδης, Λαζαρίδης-Μπουσινάκης, Νάστος
Οι συνθέσεις
ΑΕ Ποντίων (Γιώτης Σταματόπουλος)
Λαζαρίδης, Παπαστεργίου (79' Λιόλιος), Φωτιάς, Παπαγιαννόπουλος, Νάιντος, Σαββίδης (61' Παπαδόπουλος), Βεϊδαμενίδης, Μποταΐτης, Τροΐρης, Ελευθεριάδης (72' Κυρτέγος), Βελώνης. Στον πάγκο: Παπατολίκας, Τσιτλακίδης, Μάξιμος Μιχαηλίδης, Γούλας.
Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης)
Τάσσος, Μαϊστρέλης, Καρακώστας, Στουρνάρας, Σωτρίνης, Νάστος, Ντάνισιτς (90'+1' Χρυσοχοΐδης), Γραμματικόπουλος (78' Τσικνίδης), Τσερκέζος, Τσάγγαρης, Μπουσινάκης (64' Βλάχος). Στον πάγκο: Μπαϊμάκης, Παπαδήμος, Αργύρης, Ζάγκας.
Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 350 φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων και 100
οπαδοί της Νίκης Βόλου.
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, κάποιοι οπαδοί της Νίκης, που βρίσκονταν στη θύρα 5 ξεκρέμασαν μια πινακίδα που έγραφε "Πιερικός" και προσπάθησαν να την πετάξουν έξω από το γήπεδο! Τελικά με... υπόδειξη από τα μεγάφωνα του γηπέδου, την άφησαν πάνω στις κερκίδες!
Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρόεδρος της Νίκης Στράτος Γιδόπουλος που παρακολούθησε την αναμέτρηση δίπλα στον ομόλογό του της ΑΕ Ποντίων Θεόδωρο Παπαδόπουλο.
Παρόντες στις εξέδρες και οι παίκτες του Πιερικού Άκης Πέτρου (πρώην παίκτης της Νίκης), Πέτρος Κοντέων, Τάσος Καρακούτσης, Παύλος Δήμου και Γιώργος Γκουγκουλιάς.
Μετά το 65' το παιχνίδι διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Απόστολος Χαραλαμπίδης (προπονητής Νίκης Βόλου): "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πήραμε δίκαια μια σημαντική νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα για την οποία θεωρώ πως την αδικεί η βαθμολογική της θέση. Βρίσκομαι μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα, δεν θέλω να πω περισσότερα. Συνεχίζουμε με πολύ δουλειά να "φέρουμε" τη Νίκη εκεί που πρέπει".
Γιώτης Σταματόπουλος (προπονητής ΑΕ Ποντίων): "Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως από την προσπάθεια. Στο β' μέρος πιέσαμε ψηλά, δεν μπορέσαμε όμως να κάνουμε πολλές ευκαιρίες, ενώ δεχθήκαμε το τέρμα σε κρίσιμη στιγμή. Μου είπε ο Σωτήρης (Παπαγιαννόπουλος) πως στη φάση του πέναλτι βρήκε μπάλα και ότι δεν υπάρχει πέναλτι. Συνεχίζουμε..."
Τσάγγαρης (ποδοσφαιριστής Νίκης Βόλου): "Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συμπαίκτες μου για την μεγάλη νίκη. Για την φάση του πέναλτι θέλω να πω πως υπάρχει επαφή στην προσπάθειά μου για σουτ και είναι πέναλτι".
Δημήτρης Παπαστεργίου (ποδοσφαιριστής ΑΕ Ποντίων): "Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Νίκη Βόλου. Εύχομαι να επιστρέψει εκεί που πρέπει. Για το παιχνίδι, θεωρώ πως μας αδικεί το σκορ. Αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια".

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks