ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ -1ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (30-12-2010) - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010
Σέ ένα πολύ καλό ημερήσιο τουρνουά συμμετείχε το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, που διεξήχθη την Πέμπτη 30-12-2010, στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Θεσαλονίκη.
Διοργανωτής του τουρνουά η ομάδα του Απολλωνα Καλαμαριάς, η οποία διοργάνωσε άριστα αυτό το τουρνουά, όπου υπήρχε ζεστή φιλοξενία και οι ομάδες αγωνίστηκαν στο μεγάλο γήπεδο του Απόλλωνα, σε άριστο χορτοτάπητα.
Η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ, στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το μεγάλο τουρνουά του Λουτρακίου που... θα γίνει στις 2-5 Ιανουαρίου του 2011, συμμετείχε σ αυτό το τουρνουά όπου έδωσε δύο αγώνες, με τον Απολλωνα της Καλαμαριάς (σκόρ 0-0) και με την ομάδα του Φίλυρου Θεσσαλονίκης (με σκόρ 0-1). Η ομάδα μας αγωνίστηκε με δύο διαφορετικές εντεκάδες, αφού σκοπός ήταν να αγωνιστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές,μάλιστα σήμερα φόρεσε τις νέες στολές του τμήματος.
Στον πρώτο αγώνα με την Καλαμαριά αγωνίστηκαν:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: (ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Γ): Τσιλεγγερίδης, Μπαλαχάτζε, Τζίνοβιτσ, Τόσκας,ΧατζηδίμπαςΒ., Δαλαμήτρας,Καλαιτζής, Καρτσαμπάς,Τσοπουζίδης, Σταθακόπουλος, Παγωνίδης.

Στο δεύτερο αγώνα με το Φίλυρο αγωνίστηκαν:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: (ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Γ): Καραγκιόζης, Τζήμας, Παπαθανασίου, Χατζηδίμπας Β., Δαλαμήτρας,Καλαιτζής, Μπεγλής Γ, Μπεγλής Σ,Οικονόμου,,Αμπατζίδης,Χατζηδίμπας Κ.

Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου στις 5 το πρωί η ομάδα αναχωρεί για του Λουτράκι για τέσσερις μέρες..
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
 ο έφορος του τμήματος Δημήτρης Καλαιτζής
Είσοδος ΠΙΕΡΙΚΟΥ και ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΜΑΖΙ
ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΓΝΙΔΙΩΝ

 Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΟΥ
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks