ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ικανοποίησε ο Λόπεζ, θα δοκιμαστεί και ο Αντάντο

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010 Αθλητισμός
Ικανοποίησε με την αγωνιστική παρουσία του τον Γιώργο Χατζάρα ο Ισμαέλ Λόπεζ ο οποίος έπαιξε για 60 λεπτά στο.. προχθεσινό φιλικό του Πιερικού με τη Δόξα Δράμας (ενδεικτικό είναι ότι .. χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο).
Ο Ισπανός μεσοαμυντικός, όπως δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός, τον ικανοποίησε σε γενικές γραμμές, δείχνοντας δείγματα του ταλέντου αλλά και της εμπειρίας του από την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Φάνηκε βέβαια επηρεασμένος από το ταξίδι, μιας κι έφτασε το προηγούμενο βράδυ στην Κατερίνη.
Κόντρα στους Δραμινούς δε, διακρίθηκε τόσο ανασταλτικά, έγινε φανερό όμως ότι βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο τεχνικά και "βλέπει γήπεδο". Οπωσδήποτε, ο Χατζάρας θα συνεχίσει την αξιολόγησή του μέσα από τις προπονήσεις και δεν αποκλείεται το τελικό "τεστ" για τον ποδοσφαιριστή να είναι το κυριακάτικο εκτός έδρας φιλικό με τη Βέροια.
Όσον αφορά στον Πολ Αντάντο, παλιό "γνώριμο" του Χατζάρα από την κοινή τους θητεία στον ΠΑΣ, ο τεχνικός των "μελανολεύκων" ήταν φειδωλός, μιας και αρκέστηκε να πει "θα αξιολογηθεί κι αυτός".
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ: " ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΟΡΜΟ"
Δηλώσεις του Γιώργου Χατζάρα μετά τη λήξη του αγώνα Πιερικός-Δόξα Δράμας:
Στο σημείο που είμαστε κάνουμε αργά βήματα και παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αυτός είναι ο σκοπός, να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα, να μπούμε με αισιοδοξία και να δούμε τι πορεία θα έχουμε.
Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να κάνουμε έναν κορμό φέτος, μια ομάδα που να πατάει καλά στα πόδια της κι αφού κάνουμε τον κορμό θα τον επενδύσουμε του χρόνου".
 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks