Πιερικός Αρχέλαος - Δημήτρης Γαλάνης: "Με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο η δέσμευση του Δημάρχου ότι τη νέα χρονιά θα είμαστε σε καινούργιο γήπεδο"

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

02.06.2010 Αθλητισμός
Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Μαντουλίδη στην Κατερίνη, ο προπονητής της κατερινιώτικης ομάδας Δημήτρης Γαλάνης, έκανε την παρακάτω δήλωση:
"Ήταν μια μεγάλη νίκη. Ο αντίπαλος έπαιζε τη ζωή του, την επιβίωσή του. Εμείς παίζαμε για τον εαυτό μας, παίζαμε για την υστεροφημία της ομάδας και παίζαμε γιατί.. θέλαμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις στην ηθική μας και στην προσέγγιση που κοιτάμε το παιγνίδι.
Αυτό το πράγμα, δηλαδή με τη συνεχή παρουσία των φιλάθλων στη γήπεδο είναι πρωτόγνωρο. Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα και διαπιστώνω ότι δεν είναι μόνο ο αριθμός των φιλάθλων, αλλά κύρια είναι η αγάπη του κόσμου. Το Σάββατο στον πεζόδρομο της Κατερίνης ήταν εκατοντάδες παιδιά.
Με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο η δέσμευση του Δημάρχου ότι τη νέα χρονιά θα είμαστε σε καινούργιο γήπεδο. Τα παιδιά έκαναν μία μαγική χρονιά και υπάρχει μια διοίκηση που δίνει ότι καλύτερο μπορεί".
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks