Τους πρωταθλητές δέχθηκε χθες ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.05.2010 Αθλητισμός

Το δημαρχείο της πόλης επισκέφθηκε χθες η Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης.
Εκεί τους περίμενε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης και συνεχάρει έναν - έναν τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη Διοίκηση της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και την Γ' Εθνική κατηγορία.
Ο Δήμαρχος άρχισε την ομιλία του προς το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, λέγοντας:
"Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους σας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση. Πετύχατε κάτι σημαντικό για την Κατερίνη. Ήταν κάτι που χρειαζόταν η πόλη μας, ώστε να υπάρχει μια πυραμίδα, με δεδομένη την παρουσία του κεντρικού σωματείου, που είναι ο Πιερικός, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες της Δ' Εθνικής.
Θα είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε, ακόμη και ο καθένας ξεχωριστά προς αυτή την κατεύθυνση".
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καμπερίδης και, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την πρόσκληση, υποσχέθηκε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ... ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ
Ο Γιώργος Καμπερίδης θα είναι και κατά την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο ο προπονητής της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, σύμφωνα με πληροφορίες.
Ύστερα από προχθεσινή συνάντηση με μέλη της διοίκησης της ομάδος, ο Κατερινιώτης τεχνικός συμφώνησε για ανανέωση της συνεργασίας με τον Ποντιακό Σύλλογο και μένει το τυπικό μέρος της συμφωνίας, ώστε να ανακοινωθεί από τη διοίκηση αυτός και οι συνεργάτες του.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks