Σε χθεσινή φιλική συνάντηση... - ΓΑΣ Σβορώνος - Ομάδα Νέων ΠΑΟΚ 0 - 4

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010


12.05.2010 Αθλητισμός


Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν χθες το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο Σβορώνου ο τοπικός ΓΑΣ και η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ που αναμετρήθηκαν σε φιλική συνάντηση.
Ο Στέφανος Ταβουκτσής για τους γηπεδούχους χρησιμοποίησε πολλούς ...νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ δοκίμασε και κάποιους από ομάδες της περιοχής μας.
Από την άλλη πλευρά ο Αλέξης Αλεξίου χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των πιτσιρικάδων.
Για την ιστορία νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ με 4 - 0 τέρματα δείχνοντας μέγα πάθος και διάθεση για διάκριση.
Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα του Σβορώνου παρέθεσε δείπνο στην αποστολή του ΠΑΟΚ, καθώς το γκριλ είχε στηθεί από νωρίς στο γήπεδο.
Φάσεις και γκολ
Στο 2' ο Παπαδόπουλος σούταρε προς την εστία των γηπεδούχων η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα του Ίτσιου, 0 - 1 για τους Νέους του ΠΑΟΚ.
Στο 4' ο Τσέργας έφυγε γρήγορα στην κόντρα, απέφυγε δύο αντιπάλους, το πλασέ του όμως έδιωξε εντυπωσιακά ο Στρέζος με τα πόδια.
Στο 20' ο Λιάτσος πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Παπαδόπουλο και με αυτοθυσία απομάκρυνε σωτήρια προ του Παπαδόπουλου.
Στο 27' ο Κάτσε με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0 - 2.
Στο 34' διαγώνιο σουτ του Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή πέρασε σύρριζα άουτ από το δεξί δοκάρι του Ίτσιου.
Στο 62' ο Μωυσιάδης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0 - 3.
Στο 79' ο Κ. Δεμιρτζόγλου έβγαλε την παράλληλη σέντρα από δεξιά και ο Μωυσιάδης με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0 - 4 για τους Νέους του ΠΑΟΚ.
Συνθέσεις
Σβορώνος
Ίτσιος, Βαρβαρέζος, Λιάτσος, Μπατάλας, Νταντάμης, Κεσίδης, Πασχαλίδης, Ταβουκτσής, Λύρας, Καρυπίδης, Τσέργας. Έπαιξαν και οι Τζέμπελος, Παπαγιαννούλης, Τάσσος, Πέτρου, Σταυρογιάννης, Γκουνταμάνης, Κατσίμπουρας, Αετός, Π. Δεμηρτζόγλου, Καρτσαμπάς, Καπασακαλίδης.
ΠΑΟΚ Νέων
Στρέζος, Καραντασιάδης, Κομνηνάκης, Λαμπάκης, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης, Κάτσε, Κίτσιου, Ζενέλ, Μπολόσης, Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι Ζειρίνογλου, Πετριτβιτς, Καρασαλίδης, Αγουρίδης (υπο δοκιμή Σέρβος), Τσαχδάρης, Σκέμης, Κωτούλας, Δεμηρτζόγλου, Πέλκας, Μωυσιάδης.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks