Ναυτικός Ομιλος Κατερίνης – Κωπηλασία Η Κατερίνα Νικολαϊδου με την Εθνική Ομάδα στην Ιταλία

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 22.04.2010 Αθλητισμός
Αναχώρησε την Τρίτη η πρωταθλήτρια κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, για την Ιταλία όπου και θα συμμετάσχει ως μέλος της Εθνικής Ομάδας σε Διεθνείς Αγώνες που θα διεξαχθούν στις 23,24 και 25 Απριλίου στο κωπηλατικό στίβο του Πιεντιλούκο.
Η Νικολαΐδου εξασφάλισε μια... θέση στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας και τη συμμετοχή της στους αγώνες με τη πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 17 και 18/4 στην τελική φάση των δοκιμασιών για την Εθνική Ομάδα, όπου και στις τρείς κούρσες πρόκρισης τερμάτισε πρώτη, αφήνοντας τις υπόλοιπες αθλήτριες της κατηγορίας των νεανίδων πολύ πίσω.

Ενώ στην κατηγορία των γυναικών τερμάτισε τέταρτη πίσω από τις πρώτες Παγκόσμιες πρωταθλήτριες του 2009 Α. Τσιάβου και Χ. Γιαζιτζίδου.

Στην Ιταλία η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στο αγώνισμα σκιφ νεανίδων. Το επίπεδο του συγκεκριμένου αγώνα είναι ιδιαίτερα υψηλό αφού συμμετέχουν οι Εθνικές Ομάδες των ισχυρότερων ευρωπαϊκών κρατών στην κωπηλασία, γι αυτό και η χώρα μας κατεβαίνει με τα «πρώτα» ονόματα της ελληνικής κωπηλασίας: τον 6ο Ολυμπιονίκη Γ. Χρήστου, τις 1ες Παγκόσμιες Α. Τσιάβου και Χ. Γιαζιτζίδου και τους 2ους Παγκόσμιους Α. και Γκουντούλα.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks