Κοτταράς: "Χειρότερη ομάδα ο Πιερικός" - ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Ο ΚΟΤΑΡΑΣ - ΤΑΧΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ!!!!

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 03 Φεβρουαρίου 2010
 http://www.sports24.gr
Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στον πρώην προπονητή του Σούλη Παπαδόπουλου και την ομάδα του Πιερικού ο Δημητρής Κοτταράς. Ο έμπειρος πορτιέρο χαρακτηρίζει τον Πιερικό ερασιτεχνικό σωματείο, κατηγορεί ευθέως τον τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο και θεωρεί ότι βρέθηκε από την κόλαση στον ποδοσφαιρικό παράδεισο.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "ΕΡΑ Σερρών", ο Δημήτρης Κοτταράς μεταξύ άλλων μιλά για όσα απίστευτα έζησε στο διάστημα παραμονής του στον Πιερικό: "Είμαι διπλά ευχαριστημένος που ήρθα στον Πανσερραϊκό και ευτυχισμένος που έφυγα από τον Πιερικό. Δεν είναι μόνο η συμπεριφορά προς το πρόσωπο μου, αλλά απέναντι σε όλους τους ποδοσφαιριστές.
Ο τρόπος λειτουργίας αυτής της ομάδας ήταν ότι χειρότερο έχω συναντήσει στην καριέρα μου σε αυτή την κατηγορία. Δεν έχω δει κάτι χειρότερο και δεν ντρέπομαι να πω ότι είδα απίστευτα πράγματα, τα οποία ούτε που ήξερα μέχρι τώρα. Η διοίκηση ενεργούσε εντελώς ερασιτεχνικά, δεν πληρωνόμασταν και δεν έπρεπε καν να αναφέρουμε ότι μας χρωστούσαν χρήματα".
Έπειτα αναφέρεται στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και τον ερχομό του Σούλη Παπαδόπουλου, τονίζοντας ότι: "Όταν ήρθε ο κ. Κατσαβάκης τα πράγματα σοβάρεψαν ως ένα σημείο, αλλά με την έλευση του κ. Παπαδόπουλου η κατάσταση έγινε χειρότερη. Έλεγε στη διοίκηση να μην μας πληρώνει και συκοφαντούσε διάφορες καταστάσεις. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι είδαν τα μάτια μου στο διάστημα που αγωνιζόμουν στον Πιερικό.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν γίνεται να προοδεύσει ποδοσφαιρικά ένας παίκτης υπό αυτές τις συνθήκες, με αποκορύφωμα τους μπράβους που έστειλαν σε παίκτη (σ.σ. Καλλιμάνη) και τα απειλητικά τηλεφωνήματα. Δεν το λέω επειδή ήρθα στον Πανσερραϊκό, αλλά σε σύγκριση με τον Πιερικό αυτή η ομάδα είναι ποδοσφαιρικός παράδεισος".
Στη συνέχεια κάνει λόγο για τα όσα έζησε μετά την αποχώρηση του, δηλώνοντας τα εξής: "Όταν έφυγα πήρα τα λεφτά που έπρεπε, αλλά ήμουν απλήρωτος επί τρεις μήνες. Απ' όσο γνωρίζω, τα ίδια συμβαίνουν και τώρα. Δεν μπορείς να λειτουργήσεις με τρόπους καφενειακούς. Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ένας γραφικός προπονητής που δημιουργεί προβλήματα, λέει ψεματα και κατηγορεί τους ποδοσφαιριστές.
Έλεγε στη διοίκηση να μην μας πληρώσουν και όταν φεύγαμε, έπαιρνε τηλέφωνο σε ομάδες για να μην μας πάρουν και γι' αυτά υπάρχουν αποδείξεις. Έχει κανείς αντίθετη άποψη σε αυτό το θέμα; Πρέπει να είσαι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου για να λειτουργείς με αυτό το σκεπτικό".
Καταλήγοντας, ξεκαθάρισε ποιός φταίει για αυτή την κατάσταση και είπε: "Η ομάδα είχε πολύ καλούς παίκτες και δεν μπορούσε να αποδώσει λόγω ψυχολογίας. Τονίζω και πάλι ότι βρέθηκα από την κόλαση στον ποδοσφαιρικό παράδεισο. Δεν φταίει ο κόσμος, ούτε η ομάδα... Για όλα φταίνε οι άνθρωποι που διοικούν τον Πιερικό"..

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks