Α' Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας Τα "βλέμματα" στο Αιγίνιο

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 23.01.2010

Δύσκολη έξοδος του Ολύμπου Λεπτοκαρυάς στον Κορινό
Με τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας και οι συναντήσεις σε Αιγίνιο και Κορινό είναι αυτές που ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο πρόγραμμα.
Ο Αιγινιακός υποδέχεται την πρωτοπόρο - αήττητη Ακαδημία Πλαταμώνα στοχεύοντας να "βάλει" φρένο στην πορεία της ομάδας του Σάκη Λιάγκα και στον Κορινό ο δυνατός στο γήπεδο του Θερμαϊκός θα φιλοξενήσει τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς σ' ένα σπουδαίο αγωνιστικά ποδοσφαιρικό αγώνα.
Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας αναμένεται να παραμείνει ο Γ. Ολύμπιος Λόφου (ύστερα από την επιτυχία στο Κύπελλο) καθώς αντιμετωπίζει εντός έδρας την Δόξα Μοσχοχωρίου και εύκολα - δύσκολα θα επικρατήσει.
Η Α.Ε. Καρίτσας υποδέχεται την Αναγέννηση Σφενδάμης που βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά πλέι - οφ θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Πίνδος Α. Αγιάννη και Δίας Δίου αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ερμή Εξοχής και Όλυμπο Βροντούς αντίστοιχα και έχουν την ευκαιρία να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς την προνομιούχο πεντάδα της βαθμολογίας.
Τέλος με αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι συναντήσεις του Απόλλωνα Λιτοχώρου με την Α.Ε. Δρυάνιστα στο γήπεδο Πύρρος Δήμας και της Γ.Α.Μ.Σ. Μεθώνης με αντίπαλο τον Αριστοτέλη Καταχά σ' ένα γειτονικό ντέρμπι.(Π.Α)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks