Το Σάββατο στην Κατερίνη στις 5.30 μ.μ Πιερικός Αρχέλαος – Ερμής Λαγκαδά

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Χορηγοί το ξενοδοχείο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» και το γυμναστήριο «ACTIVE SPORT GYM»
Τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας στην Α2 Ερμή Λαγκαδά υποδέχεται το Σάββατο στην Κατερίνη ο Πιερικός Αρχέλαος. Εκ των πραγμάτων θα γίνει ένα πολύ ... δυνατό παιχνίδι και οι φίλοι του μπάσκετ στην Πιερία θα έχουν την ευκαιρία για ένα ακόμη απόγευμα να απολαύσουν θέαμα ή καλύτερα να πάρουν μέρος σε μια ακόμη γιορτή του μπάσκετ, όπως πραγματικά συμβαίνει. Για τον αγώνα αυτό, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε:
«Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που έχει τριετή εμπειρία στην κατηγορία συν το γεγονός ότι ξεκίνησε εντυπωσιακά.
Έχει παίκτες οι οποίοι βρίσκονται ψηλά σε στατιστικές κατηγορίες. Εμείς από την πλευρά μας ετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι και καλούμε τον κόσμο να μας συμπαρασταθεί, όπως έκανε και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια».
Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Καλδίρης, Μαλανδρής και Χαραλαμπάκης και κομισάριος ο κ. Γκανάτσιος.
Γιάννης Μαλτέσιος
Ο Γιάννης Μαλτέσιος για τον αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά, δήλωσε:

«Ο Ερμής Λαγκαδάς είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει αρκετούς καλούς παίκτες και έναν έμπειρο προπονητή. Αυτό το αποδεικνύει και η θέση του στον βαθμολογικό πίνακα όπου βρίσκεται, δηλ. στην πρώτη θέση. Όλα αυτά δείχνουν ότι το Σάββατο θα έχουμε ένα δύσκολο έργο και ένα ντέρμπι.
Εμείς από την πλευρά μας όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει πολύ και προετοιμαζόμαστε πάρα πολύ καλά για τον συγκεκριμένο αγώνα και θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε και να παραμείνει η έδρα μας αήττητη.
Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε στο πλευρό μας τον έκτο μας παίκτη που είναι ο κόσμος της Πιερίας και είμαι σίγουρος ότι θα τον έχουμε, όπως τον είχαμε και το προηγούμενο Σάββατο στο παιχνίδι με τον Αμύντα που με την δύναμή του μας έδωσε το έναυσμα και το κουράγιο για να αντέξουμε σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και τελικά να κερδίσουμε...»
Χορηγοί το ξενοδοχείο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» και το γυμναστήριο «ACTIVE SPORT GYM»
Ανάμεσα στους νέους χορηγούς -συμπαραστάτες- της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 του Πιερικού Αρχελάου είναι και οι επιχειρήσεις: Ξενοδοχείο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» της Ο.Ε. Ζ. Σιδηρόπουλος – Κ. Παπαδόπουλος που βρίσκεται στην οδό Ειρήνης 15 (www.hotelolympion.gr) και το γυμναστήριο «ACTIVE SPORT GYM» των Αφών Αστ. Παπαδημητρίου, στην οδό Θεσσαλονίκης 32, στην Κατερίνη (www.facebook.com/group.php?gid=56165371816).

Συνέντευξη το Δημήτρη Γαλάνη στην ιστοσελίδα του Σ.Ε.Π.Κ
Στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης δημοσιεύθηκε πρόσφατα η παρακάτω συνέντευξη του προπονητή του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρη Γαλάνη με τίτλο: «Γαλάνης: Στο ίδιο... καζάνι»

Σε μια εποχή στην οποία το επαρχιακό μπάσκετ παλεύει για να επιβιώσει, υπάρχουν κάποιες ομάδες που στέκονται γερά στα πόδια τους, χάρη στην οργάνωσή τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει αναμφισβήτητα ο Πιερικός Αρχέλαος, που αποτελεί μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις.
Ο τεχνικός των Κατερινιωτών παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr), αναφερόμενος στα τεκταινόμενα τόσο στην Α2, όσο και γενικότερα στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ ο τεχνικός του συγκροτήματος της Κατερίνης δεν άφησε ασχολίαστο το κεφάλαιο "Εθνική ομάδα"...
Για το ματς κόντρα στον Αμύντα, το οποίο κρίθηκε στη "ρώσικη ρουλέτα" της παράτασης, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου σχολίασε:
<="" τις="" όλες="" σε="" ανάμεσα="" χρονιά,="" τη="" όλη="" έτσι="" όλα="" είναι="" θα="" παιχνίδια="" τα="" σχεδόν="" πως="" πιστεύω="" λεπτομέρειες.="" στις="" κρίθηκε="" ματς="" άμυνες.="" δύο="" και="" ρυθμός="" τρομακτικός="" υπήρχε="" διαπίστωσα="" βίντεο,="" βλέποντας="" παιχνίδι.="" αμφίρροπο="" πολύ="" πάρα=""> Ωστόσο, όποιος μαθαίνει από τα λάθη του, θα διεκδικήσει περισσότερες νίκες".
Αναφορικά με το πρωτάθλημα της Α2 είπε: "Είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο όλες οι ομάδες βράζουν πάνω-κάτω στο ίδιο καζάνι.
Με τις διακοπές που υπήρξαν μέχρι τώρα δεν έχει αποκτήσει πλήρη ρυθμό (ευνοήθηκαν οι ομάδες που ξεκίνησαν τον προγραμματισμό τους και την προετοιμασία τους αργότερα) και οι διαφορές μεταξύ των ομάδων θα εντοπιστούν στο διάστημα μεταξύ Χριστουγέννων και Πάσχα. Οι ομάδες που κάνουν προπόνηση, έχουν οικονομική ροή και προπονητικό προσανατολισμό, θα είναι αυτές που θα ξεχωρίσουν.
Η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ δεν είναι και τόσο καλή. Τι λέει γι' αυτό ο Δημήτρης Γαλάνης; "Δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος να εκφράσω την άποψή μου για έναν τόσο μεγάλο φορέα, όπως είναι το ελληνικό μπάσκετ. Το σίγουρο είναι ότι όπως σε όλα τα πράγματα, τη θετική ή αρνητική διαφορά την κάνουν οι άνθρωποι, η στάση τους, οι πρωτοβουλίες τους και το κίνητρό τους".
Κλείνοντας ο Έλληνας προπονητής άνοιξε το μείζονος σημασίας κεφάλαιο "Εθνική ομάδα", παραθέτοντας άκρως ενδιαφέρουσες απόψεις:
<="" ελληνικό="" λέμε="" που="" αυτό="" τάξη="" η="" δομή="" γενικά="" εθνικές="" μικρότερες="" καθοδήγηση="" σωστή="" α1,="" της="" πρωτάθλημα="" δυνατό="" προετοιμασία.="" χρειάζονται="" 18="" ή="" παίκτες="" 12="" μόνο="" δεν="" ομάδα="" εθνική=""> Μην προσωποποιούμε την παρουσία π.χ. του Διαμαντίδη ή του Σπανούλη, αλλά να κοιτάξουμε το όλο θέμα ως δομή και προσέγγιση κι όχι ως πρόσωπα. Ακόμα και τα πρόσωπα νιώθουν, αισθάνονται και οραματίζονται σε ένα καλύτερο περιβάλλον. Όσον αφορά τον πάγκο της ομάδας, για μένα δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ξένο και Έλληνα προπονητή.
Η ΕΟΚ θεωρώ ότι ξέρει τι θέλει και θα επιλέξει το άτομο το οποίο θα υλοποιήσει τους στόχους. Ο καλός προπονητής δεν έχει εθνικότητα”.
Πηγή: http://www.sepk.gr/portal2/el-GR/-mainmenu-1/articles-sections/sepk-news/6-general/3447-2010-12-07-11-29-47
Ακόμη ένα τουρνουά έγινε στον Άγιο Σπυρίδωνα
Ακόμη ένα τουρνουά μπάσκετ έγινε με επιτυχία την Κυριακή στο γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα.

Συμμετείχαν οι ομάδες της ακαδημίας του Δήμου Δίου, του Πιερικού Αρχελάου με παιδιά που γεννήθηκαν το 1997, το 1997-1998, το 1998, το 2000, καθώς και αντίστοιχες ομάδες από τους Ίκαρους Σερρών.
Τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ
Για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ το διήμερο 11 και 12 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι παρακάτω αγώνες:

- Ανδρικό Α' κατηγορία – Α' γύρος, 7η αγωνιστική. Σάββατο 11.12.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 14.30/ΑΕ Βατανιακού Σάρισα - ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ και
- Εφηβικό – Α' γύρος, 7η αγωνιστική. Κυριακή 12.12.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 14.00/ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΟΚ Αιγινιακός.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks