Λεβαδειακός-Πιερικός 3-1

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

07.12.2010 Αθλητισμός
 Δε χρειαζόταν να προστρέξει κάποιος στο...Μαντείο των Δελφών για να μαντέψει ποια θα ήταν η εικόνα του Λεβαδειακός-Πιερικός. Οι Βοιωτοί θα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ο Πιερικός θα προσπαθούσε με συμπαγή άμυνα να κρατήσει τους γηπεδούχους μακριά από το γκολ.
Αν τα έβρισκαν σκούρα όμως οι παίκτες του Βασίλη Βούζα, θα ήταν πολύ πιθανό να έχουν... χείρα βοηθείας από τον ρέφερι του αγώνα κ. Δελφάκη που σαν...από μηχανής θεός θα έδινε τη λύση. Έτσι κι έγινε... Ο Λεβαδειακός είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο να μπορεί να βρει διαδρόμους στα καρέ του Γουμάγια, που όταν χρειάστηκε, στο 36' είπε "όχι" σε σουτ του Έβερτον.
Στο 45' + 2' κι ενώ ο διαιτητής είχε δείξει 1 λεπτό καθυστέρηση, ο Γιάννης Λαζαρίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Σωτήρχο, φάση που έγινε εκτός αγωνιστικού χώρου.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Τάσιτς στο 48' αλλά ο Γουμάγιας απέκρουσε και σουτ του Ζαχάρια στο 52΄με τον παίκτη του Λεβαδειακού να αστοχεί απελπιστικά.
Στο 57' ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ με τον Πόποβιτς μετά από σουτ του Ταραλίδη και απόκρουση του Γουμάγια και εν συνεχεία τη σκυτάλη πήρε εκ νέου ο διαιτητής Δελφάκης, μη δίνοντας πέναλτι στο 60' σε ανατροπή του Πουλάκου εντός περιοχής, φάση στην οποία οι γηπεδούχοι έπρεπε να μείνουν και με 10 ποδοσφαιριστές.
Σα να μην έφτανε αυτό, στο 63' υπέδειξε αυστηρότατο πέναλτι σε φάση με πρωταγωνιστή τον Χατζή και τον Μουλόπουλο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ταραλίδης που έκανε το 2-0.
Οι παίκτες του Πιερικού αντέδρασαν στο 73' με σουτ του Παπαγεωργίου μέσα από την περιοχή, και έψαξαν την ισοφάριση. Όμως ο "άρχοντας" του αγώνα συνέχισε την "παράστασή" του και αφού πρώτα, στο 90' δεν υπέδειξε καταφανές φάουλ υπέρ του Πιερικού σε χέρι του Τάσιτς, στο 93' δε σφύριξε το καθαρό χέρι των γηπεδούχων και ο Ναπολεόνι με σουτ έκανε το τελικό 3-1.
Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς τις απουσίες των Λόπεζ, Πέντα και Γιαζιτζόγλου, που οπωσδήποτε στέρησαν επιπλέον λύσεις από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Στο πλευρό του Πιερικού ήταν και περίπου 40 εκδρομείς από την Κατερίνη, οι οποίοι συμπαραστάθηκαν με τις ιαχές τους στους ποδοσφαιριστές του Σταύρου Διαμαντόπουλου.
Οι συνθέσεις των ομαδων
Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας)
Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Σωτήρχος (66' Κόλτζος), Ζαπρόπουλος (55' Αλεξίου), Τριποτσέρης, Έβερτον (72' Μουρατίδης), Ταραλίδης, Τάσιτς, Ναπολεόνι, Ζάχαρια, Πόποβιτς.
Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος)
Γουμάγιας, Γ. Λαζαρίδης, Γουσούλης, Τασίδης, Δήμου, Χατζής (85' Κοντέων), Μιλόσκοβιτς, Πουλάκος (66' Παπαγεωργίου), Πουρτουλίδης, Γκουγκουλιάς, Μήτρου (20' λ.τ Κωνσταντινίδης).

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks