Άρεσαν Μίμα - Πέτρου στο χθεσινό φιλικό της Καρίτσας Πιερικός - Μακεδονικός 3 - 0

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010 Αθλητισμός
Φιλική νίκη με 3 - 0 επί του Μακεδονικού πέτυχε ο Πιερικός σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες το μεσημέρι στο γήπεδο της Καρίτσας.
Στο πρώτο μέρος η ομάδα που έκανε περισσότερο αισθητή την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Μακεδονικός, ο οποίος μάλιστα έφτασε κοντά στο γκολ στο 25' όταν ο Καρακούτσης απέκρουσε... εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Αναστασίου. Ένα λεπτό αργότερα, ένα σουτ του Κοντσίδη κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.
Ο Πιερικός στο πρώτο μέρος είχε μόλις μια καλή στιγμή με τον Κωνσταντινή στο 7', ο οποίος πρόλαβε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά οι αμυντικοί του Μακεδονικού έδιωξαν σε κόρνερ.
Στο δεύτερο μέρος ο Πιερικός ήταν σαφώς ανώτερος, και αφού στο 46' απείλησε με κεφαλιά του Γκουγκουλιά την οποία μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, στο 50' άνοιξε το σκορ όταν ύστερα από εκτέλεση πλαγίου του Χατζή από δεξιά, ο Πουλάκος έκανε την κεφαλιά και ο Γκουγκουλιάς με κοντινή προβολή νίκησε τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο.
Στο 62' ο γκολκίπερ του Μακεδονικού απέκρουσε σε κόρνερ σουτ του Πουλάκου, ενώ στο 63' η κεφαλιά του Τόσκα πέρασε άουτ.
Στο 74' από κόρνερ του Μίμα, από αριστερά, ο Κοντέων με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2 - 0.
Το τελικό 3 - 0 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 83' με πανομοιότυπο τρόπο (κόρνερ Μίμα από αριστερά, κεφαλιά ο Κοντέων).
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος)
Καρακούτσης, Γιατζιτζόγλου, Παπαγεωργίου (87' Ι. Λαζαρίδης), Τασίδης (46' Τόσκας), Πέτρου, Χατζής (78' Κ. Λαζαρίδης), Κοντέων, Πουρτουλίδης (46' Πουλάκος), Μιλόσκοβιτς, Κωνσταντινίδης (46' Μίμα), Γκουγκουλιάς (87' Κοϊτς).
Μακεδονικός (Θεόδωρος Δαλκίδης)
Παν. Παπαδόπουλος (67' Βοσνιάδης), Περ. Παπαδόπουλος, Ζαχαριάδης (46' Κατσαμακίδης), Πεχλιβανίδης (78' υπό δοκιμής), Κοντσίδης (67' Σπαθάρας), Μ. Παπαδόπουλος (79' Κάλφας), Α. Παπαδόπουλος, Μηλιώνης (65' Παπακωνσταντίνου), Αναστασίου (65' Ελληνίδης), Ξαγοράκης (53' Γραικός), Σαπιασβίλι (56' Τσάτσας - 84' Τσίκος).
Άριστες εντυπώσεις άφησε ο Χόρχε Μίμα αγωνιζόμενος για ένα ημίχρονο, ενώ από τα πόδια του Αργεντίνου προήλθαν τα δύο από τα τρία τέρματα του Πιερικού.
Ικανοποιητικό ήταν και το έστω ανεπίσημο ντεμπούτο του Άκη Πέτρου στο κέντρο της άμυνας, ενώ καλά στοιχεία έδειξε και ο φορ του Μακεδονικού, Αναστασίου, που φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο των Κατερινιωτών

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks