ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Παρελθόν από χθες ο Γιώργος Χατζάρας - Νέος προπονητής ο Σταύρος Διαμαντόπουλος

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Τρίτη 09 Νοέμβριος 2010

Παρελθόν από τον πάγκο του Πιερικού αποτελεί ο Γιώργος Χατζάρας.
Η σκέψη για λύση της συνεργασίας του συλλόγου με τον έμπειρο προπονητή είχε γεννηθεί εδώ και μερικές εβδομάδες στο μυαλό των μεγαλομετόχων Γιάννη Ντούμου και Δημήτρη Ελευθεριάδη, οι οποίοι δεν..
ήταν ικανοποιημένοι από τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας.
Η εμφάνιση στην Καρδίτσα αλλά κυρίως η αποτυχία στον αγώνα με την Καλλιθέα ήταν οι σταγόνες που έκαναν το... ποτήρι της υπομονής των ισχυρών ανδρών της ΠΑΕ Πιερικός να... ξεχειλίσει.
Ο Γιώργος Χατζάρας "πλήρωσε" την ευκολία με την οποία η ομάδα δεχόταν το γκολ, γεγονός που φάνηκε και στο πρόσφατο φιλικό με τον Βατανιακό στο οποίο οι "μελανόλευκοι" δέχτηκαν δυο τέρματα.
Έτσι, το θελκτικό ποδόσφαιρο που έπαιξε κατά διαστήματα η ομάδα, δεν ήταν αρκετό να αποτελέσει για αυτόν "σανίδα σωτηρίας".
Το τυπικό διαζύγιο στο σύντομο "γάμο" Πιερικού-Χατζάρα αναμένεται να έλθει σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός.
Μαζί με τον Γιώργο Χατζάρα θα αποχωρήσουν και τα μέλη του τεχνικού τιμ Ηλίας Αμπατζίδης και Απόστολος Χατζάρας, ενώ στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων θα παραμείνει ο Αντώνης Παπαδημητρίου που ως γνωστόν αντικατέστησε τον Χρήστο Ηλιάδη μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα.
Γιώργος Χατζάρας
Ο κ. Χατζάρας, αμέσως μετά της λύση της συνεργασίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Μετά από ώριμη σκέψη, το τελευταίο χρονικό διάστημα αποφάσισα, για λόγους προπονητικής ευθιξίας, με δική μου πρωτοβουλία να λύσω, κοινή συναινέσει, τη συνεργασία μου με την ομάδα της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Θέλω να ευχαριστήσω του δύο μεγαλομετόχους της ΠΑΕ, κ. Ντούμο και κ. Ελευθεριάδη για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, τον κόσμο της Κατερίνης, τους συνεργάτες μου και τέλος όλους τους ποδοσφαιριστές.
Πιστεύω ότι οι βάσεις για αυτό το οποίο οραματισθήκαμε έχουν μπει. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, ό,τι καλύτερο στην ομάδα του Πιερικού.
Με τιμή
Γιώργος Χατζάρας"
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ
"Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, μετά την απόφαση του προπονητή κ. Γιώργου Χατζάρα για τη λύση, κοινή συναινέσει, της συνεργασίας μας, θέλει δημόσια να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στην ομάδα, τον θεωρεί πάνω απ’ όλα φίλο και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος του ΔΣ
Δημήτριος Ελευθεριάδης"
Νέος προπονητής ο Σταύρος Διαμαντόπουλος
Τη συνεργασία με το προπονητή Σταύρο Διαμαντόπουλο ανακοίνωσε χθες το βράδυ η ΠΑΕ Πιερικός.
ΚΡΑΧΤΗΣ   http://kraxtis-gr.blogspot.com

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks