ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010
Δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
1.Το Σάββατο στο δυνατό πρωτάθλημα της  ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αντιμετώπισε τη ομάδα των Γιανντισών, πήρε τους βαθμούς της νίκης στα πεναλτυ με σκόρ 3-2 (κανονικός αγώνας 1-1).
Ο ΑΓΩΝΑΣ: 
Το παιγνίδι ήταν πολύ δυνατό, η ομάδα των Γιαννιτσών αξιόμαχη.Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δέν έπιασε υψηλά στάνταρ αλλά ήταν ικανή να γυρίσει το παιγνίδι και να ισοφαρίσει, αφού η ομάδα των Γιαννιτσών προηγήθηκε.Το γκόλ της ισοφάρισης πέτυχε ο ΓΙάννης Τσιούχας.
Στη διαδικασία των πέναλτυ, για άλλη μία φορά ο Ευριπίδης Τσιλεγγερίδης απέκρουσε δύο πένταλτυ, συμπληρώνοντας έτσι την πολύ καλή απόδοση που είχε ειδικά στο πρώοτ ημίχρονο που χρειάστηκε δύο φορές να δείξει τα αντανακλαστικά του, αποδεικνύοντας ότι είναι μακράν ο καλύτερος όλου του πρωταθληματος της ΕΠΣΜ.
Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ:Τσιλεγγερίδης, Μαυρόπουλος, Καλαιτζής,Τόσκας, Χατζηδίμπας Β.,Δαλαμήτρας, Παγωνίδης,Καρτσαμπάς, Σταθακόπουλος, Συμεωνίδης,Τζήμας.
Επίσης αγωνίστηκαν:Παπαθανασίου,Τζίνοβιτσ, Οικονόμου,Αμπατζίδης, Μπαλαχάτζε, Κραγιόπουλος.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΠΑΙΔΩΝ - 11ος ΟΜΙΛΟΣ (5η αγων.)
Πιερικός Κατερ. – Ακαδ. Γιαννιτσών 1-1 (3-2 πεν.)
Αχιλλέας Τριαν. - ΠΑΟΝ Επιβατών   3-0
Ποντίων Κατερ. - Απόλλων Καλ.       0-2
Κανονιέρηδες - Μπέμπηδες 2000 (1)  2-4
Αρης - Αγροτικός Αστέρας    2-0
ΠΑΟΚ 97 – Ηρακλής 1-2
2. Την Κυριακή αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ,με σχεδόν διαφορετική εντεκάδα και υπέταξε την ομάδα της Καρίτσας με ΣΚΌΡ 4-1. 
η ομάδα μας
οι δύο ομάδες μαζί...

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks