ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΣΕΡΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-1

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

 

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Πολύ καλό παιγνίδι έγινε σήμερα μεταξύ των ομάδων του ΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της αντίστοιχης ομάδος της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, στα πλαίσια του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με σκόρ 3-1.

ο ΑΓΩΝΑΣ: Απο το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ήταν καλύτερη, κυκλοφόρησε πολύ καλά την μπάλλα, πίεζε ψηλά και δημιούργησε δύο ...κλασσικές ευακρίες με τον Μαυρόπουλο.Και ενώ η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ πίεζε για να ανοίξει το σκόρ, η ομάδα της ΑΕΠ κέρδισε πέναλτυ και ευτύχησε να προηγηθεί με 0-1. Τα παιδιά του ΠΙΕΡΙΚΟΥ όμως είχαν δυνάμεις, θέληση, ήταν και πολύ καλύτεροι της ΑΕΠ και ισοφάρισαν το σκόρ (1-1) με φάουλ βολίδα απο τα 25 μέτρα του Γιώργου Μαυρόπουλου.

- Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με τρείς αλλαγές στη σύνθεσή της, πήρε και πάλι το παιγνίδι πάνω της, κυριάρχησε κατά κράτος της αντιπάλου της και πέτυχε άλλα δύο γκόλ, με πέναλτυ με τον Μαυρόπουλου και ένα με τον Αμπατζίδη.

Η ομάδα του Πιερικού πέτυχε και τέταρτο γκόλ πολύ καθαρό, αφού έφυγε η μπάλλα απο τον τερματοφύλα και και ο Απατζίδης την έσπρωξε στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε ανεξήγητα.

- Ολοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είχαν πολύ καλή απόδοση, είχνα πάθος, θέληση και επικράτησαν στον τοπικό ντέρμπυ.Κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων  Γιώργος  Μαυρόπουλος.

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -1996 - επιθετικός

 - Στο τελευταίο του παγνίδι αγωνίστηκε και ο Μανωλάκης ο Κραγιόπουλος που μεταγράφεται στις ακαδημίες της Αρσεναλ και μετακομίζει στο Λουτράκι .

Η ομάδα του Πιερικού ξεκίνησε με τους:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: (ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Γ): Τσιλεγγερίδης, Μαυρόπουλος, Τζίνοβιτσ, Χατζηδίμπας Β.,Οικονόμου,Καλαιτζής, Καρτσαμπάς,Παγωνίδης,Μπαλαχάτζε, Σταθακόπουλος, Τζήμας,

Στο δέυτερο ημίχρονο έγιναν οι εξής αλλαγές:Δαλαμήτρας, Αμπατζίδης, Κραγιόπουλος, Τσούχας, Τόσκας, 

η αρχική εντεκάδα του Πιερικού

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


ΟΙ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΑΖΙ



ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks