Πιερικός

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010
Ο έγχρωμος γάλλος Κεζόν Λουζιντάνα δοκιμάστηκε χθες στον Πιερικό
Νέο πρόσωπο στη χθεσινή προπόνηση του Πιερικού ένας έγχρωμος γάλλος μεσοαμυντικός. Είναι γεννημένος το 1990, ονομάζεται ...Κεζόν Λουζιντάνα και προέρχεται από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Πιερικός μπορεί να τον αποκτήσει γιατί είναι ελεύθερος και ..οι μεταγραφές των ελεύθερων παικτών τελειώνουν στο τέλος του μήνα που διανύουμε. Θα δοκιμαστεί και εφόσον πείσει ότι μπορεί να προσφέρει θ’ αποκτηθεί από τον Πιερικό.
Μόνο δύο ξένους έχει ο Πιερικός
Μετά την αλλαγή που έγινε σε ότι αφορά τους Αλβανούς ποδοσφαιριστές που πλέον θεωρούνται κοινοτικοί, ο Πιερικός έχει μία κενή θέση ξένου. Ξένοι στο ρόστερ της ΠΑΕ Πιερικός είναι ο Αργεντίνος  Γκόνι και ο Σέρβος Μιλόσκοβιτς.
Αυτό σημαίνει ότι εάν παρουσιαστεί κάποια καλή περίπτωση ξένου ποδοσφαιριστή θα μπορεί να τον αποκτήσει.
Ο νεοαποκτηθείς Πιέρ Καλαγκάνης
Σε μονάδα της Προσοτσάνης Δράμας μετατίθεται ο νεοαποκτηθείς Πιέρ Καλαγκάνης που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Καλαγκάνης με ενέργειες της ΠΑΕ Πιερικός θα μετατεθεί στο Λιτόχωρο και έτσι θα μπορεί να προπονείται με τον Πιερικό.
Οκέι το δελτίο του Μιλόσκοβιτς
Δεν έχουν πρόβλημα Χατζής και Πουλάκος
Στη διάθεση του προπονητή κ. Γιώργου Χατζάρα και ο Μιλόσκοβιτς μετά από μαραθώνιες προσπάθειες. Εκδόθηκε ο δελτίο του και έτσι με δεδομένο ότι αγωνιστικά είναι έτοιμος, εκτός απροόπτου, θα τον έχει  στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Αγροτικό Αστέρα.
Και στα άλλα αγωνιστικά θέματα τα μηνύματα είναι ευχάριστα αφού η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Πουλάκος έδειξε ότι δεν έχει τίποτε ενώ και ο Χατζής ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και χθες προπονήθηκε. Έτσι οι μόνοι που είναι αμφίβολοι και ίσως μάλιστα και να μην υπολογίζονται για το παιχνίδι της Δευτέρας είναι ο Παπαγεωργίου και ο Γουσούλης.
Η χθεσινή προπόνηση του Πιερικού
Μετά από ημίωρη ομιλία του προπονητή κ. Γιώργου Χατζάρα στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές, άρχισε η χθεσινή προπόνηση περίπου στις 17:00 και άρχισε με ζέσταμα. Ακολούθησαν ασκήσεις τεχνικής σε τέσσερα γκρουπ και ελαφρό τροχαδάκι και στη συνέχεια έγιναν διάφορες ασκήσεις τακτικής σε δύο γκρουπ.
Η προπόνηση συνεχίστηκε με εκπαιδευτικά παιχνίδια που δεν ήταν άσχετα με το παιχνίδι πρωταθλήματος της Δευτέρας.
Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση για την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών και θα ολοκληρωθεί με την αυριανή προπόνηση.(ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks