Μια καινούρια ομάδα - Ο Πιερικός της περιόδου 2010-2011 Μόνο οκτώ από την περσινή ομάδα

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Σήμερα στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Πιερικός μαζί με τους μικρούς που προωθήθηκαν από την ομάδα Νέων του Πιερικού είναι τριάντα ένας ποδοσφαιριστές. Από αυτούς ..οι έξι προέρχονται από την ομάδα ...Νέων του Πιερικού, Τσιντώτας Παναγιώτης (τερ/κας), Τόσκας Δημήτριος, Κόϊτς Ιγκόρ, Νίκου Αστέριος, Καραγκούνης Σωτήριος και Σεχολάρι Αλέξανδρος.
Στην ΠΑΕ Πιερικός ανήκουν και οι ποδοσφαιριστές Κωτσιόπουλος Νέστορας-Μίγκος Κώστας και Τσικαδέρης Αντώνης που δόθηκαν δανεικοί στο Βατανιακό.
Από τους παίκτες που είναι στο ρόστερ της ΠΑΕ Πιερικός οι έντεκα είναι παιδιά της Πιερίας και αυτοί είναι οι: Γιαζιτζόγλου Παναγιώτης-Λαζρίδης Γιάννης-Παυλίδης Δημήτριος, Τόσκας Δημήτριος, Συμεωνίδης Ηλίας, Τσιντώρας Παναγιώτης-Νίκου Αστέριος-Καραγκούνης Σωτήριος-Κόϊτς Ιγκόρ, Σεχολάρι Αλέξανδρος και Προβατίδης Ηλίας.
Οι αλλοδαποί που είναι στη δύναμη του Πιερικού είναι οι Αργεντινοί Μαρτσέλο Πέντα και ο Αγκουστίν Γκόνι, ο Σέρβος Στανιμιρ Μιλόσκοβιτε, ο Κροάτης Ντομακοχ Αμπράμοβιτς και ο Ισπανός Ισμαέλ Λόπεζ.
Από τους παίκτες που ανήκαν πέρυσι στον Πιερικό και είχαν συμμετοχή στους αγώνες και συμπεριλαμβάνονταν στις αποστολές εντός και εκτός έδρας αγώνων είναι οι τερ/κες: Γιουμάγιας Γιώργος και Καρακούτσης Τάσος, Τασίδης, Γιαζιτζόγλου, Κοντέων, Τόσκας, Γκουγκουλιάς, Πέντα και Κόϊτς.
Οι τριάντα ένας ποδοσφαιριστές που είναι σήμερα στη δύναμη του Πιερικού είναι οι:
19. ΓΟΥΜΑΓΙΑΣ
1. ΚΑΡΑΚΟΥΤΣΗΣ
27. ΜΗΤΣΕΑΣ
16. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ
20. ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ
21. ΓΟΥΣΟΥΛΗΣ
4. ΔΗΜΟΥ
13. ΚΟΝΤΕΩΝ
2. Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
22. ΝΙΚΟΥ
15.ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
23. ΤΑΣΙΔΗΣ
3. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
7. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
30. ΓΚΟΝΙ
18. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Κ.
9. ΜΙΛΟΣΚΟΒΙΤΣ
24. ΜΗΤΡΟΥ
6. ΠΑΥΛΙΔΗΣ
10. ΠΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ
28. ΠΕΝΤΑ
8. ΤΟΣΚΑΣ
5. ΧΑΤΖΗΣ
25 ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
31 ΣΕΧΟΛΑΡΙ
11. ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ
17. ΠΟΥΛΑΚΟΣ
26 ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ
29 ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ
14. ΚΟΪΤΣ
12 ΛΟΠΕΖ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks