ΠΑΟ - Σπεύδει… βραδέως για φορ

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010
Σπεύδει… βραδέως για φορ

ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡ. ΣΤΑ ΥΠΟΨΗ Ο ΟΥΚΡΑ, ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΓΙΑ. ΑΠΟΨΕ (21:00) ΤΑ «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ» ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ.-
Ίσως και ..μετά τις 20/8 «τραβήξει» στον Παναθηναϊκό το θέμα της απόκτησης του επιθετικού, όπως υπολογίζουν στην Παιανία.

Αυτό όχι γιατί οι «πράσινοι» δεν θα ήθελαν να έχουν ξεμπερδέψει από πιο νωρίς, αλλά υπάρχει στη μέση και το «βαρίδι» με τους υπό παραχώρηση παίκτες.

Προτάθηκε κι ο Αντίγια

Στο μεταξύ, στον Παναθηναϊκό προτάθηκε εκ νέου (το όνομα του είχε «παίξει» και πριν από κάνα μήνα) ο Ντομινίκ Αντίγια. Ο νεαρός Γκανέζος φορ της Μίλαν μοιάζει να μην είναι… περίπλοκη υπόθεση.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν τον υπολογίζει για βασικό στους «ροσονέρι» και δεν έχει καμία αντίρρηση να δοθεί δανεικός. Ο 21χρονος φορ, που ήταν και στην αποστολή της Γκάνας στο Μουντιάλ, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015, ενώ το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό.

Σκόραραν Ούκρα, Νέμεθ!

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τους Κρίστιαν Νέμεθ και Ούκρα φαίνεται πως έφερε… γούρι στους δύο παίκτες που αμφότεροι σκόραραν την Τετάρτη με τα εθνικά αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Ο Μαγυάρος άνοιξε το σκορ για την Εθνική Ελπίδων της χώρας του στο 2-0 επί της Βοσνίας εκτός έδρας για τα προκριματικά του EURO U21 του 2011, ενώ ο Ούκρα πέτυχε το νικητήριο γκολ των Πορτογάλων στο 1-0 επί της Λιθουανίας επίσης για τα προκριματικά.

Κατά τ` άλλα, με τους δύο προαναφερθέντες αλλά και τον Μουαζού δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Για να ανακεφαλαιώσουμε: Ο Ούκρα αρέσει αλλά κυρίως είναι μεσοεπιθετικός παρά φορ (κι επίσης η Πόρτο πουλάει δεν δανείζει…), ο Νέμεθ πωλείται 2 εκ., οπότε… δεν γίνεται «ντιλ», ενώ Μααζού και Αντίγια είναι στα «υπόψη».

Τους δίνει όσο, όσο!

«Βρείτε εσείς ομάδα και μπορεί να φύγετε ως και ελεύθεροι». Η φράση αυτή συμπυκνώνει τα όσα ειπώθηκαν στους Γκάμπριελ, Κλέιτον και Μελίσση από τους Δημήτρη Γόντικα και Κάρλος Φρέιτας.

Στους παίκτες ειπώθηκε για άλλη μια φορά ότι δεν υπολογίζονται και τους είπαν να βρουν ομάδα. Σ` αυτήν την περίπτωση μάλιστα, ίσως να μην εγείρουν και οικονομικές αξιώσεις, ενώ το ακραίο σενάριο είναι ότι αν δεν βρεθεί ομάδα να τους πάρει, να αποδεσμευτούν άπαντες!

Ο Γκαλίνοβιτς αναμένεται να απαντήσει σήμερα στην Καβάλα, ο Γκάμπριελ με το συμβόλαιο που έχει (550.000) είναι… απλησίαστος για τις βραζιλιάνικες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν, ο Μελίσσης δεν θέλει να πάει δανεικός και ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό, όπως και ο Μάντζιος, ενώ τέλος ο Κλέιτον πάει… όπου να `ναι, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

«Αποκαλυπτήρια» με Ατρόμητο

Το πρώτο του εν Ελλάδι φιλικό δίνει ο Παναθηναϊκός απόψε (21:00) με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου, όπου οι φίλαθλοι των πρασίνων θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από Μπουμσόνγκ και Γκοβού.

Αγωνιστικά τώρα, στο 4-2-3-1 του Νιόπλια κάτω από τα δοκάρια θα καθίσουν ανα ημίχρονο οι Καρνέζης και Φερνάντες, στο κέντρο της άμυνας ο Μπουμσόνγκ με τον Σαριέγκι, αριστερά ο Καντέ, δεξιά μάλλον ο Γιούρκας, στα χαφ οι Ζιλμπέρτο και Σιμάο και μπροστά ο Σισέ.

Η έκπληξη ακούει στο όνομα Σίλβα Κλέιτον, που θα παίξει πίσω από τον Γάλλο, με τον Γκοβού δεξιά και τον Λέτο αριστερά.

«Δένει» Μαυρία, μένει ο Δημούτσος

Ο 16χρονος Χάρης Μαυρίας, ο πιτσιρικάς μέσος που εντυπωσίασε στην προετοιμασία, θα κληθεί πολύ σύντομα να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές (όχι κάτι εξεζητημένο, άλλωστε μιλάμε για ένα παιδί ακόμα), αλλά το σημαντικό είναι πως υπάρχει σκέψη να προπονείται κανονικά με την επαγγελματική ομάδα.

Τέλος, στο ρόστερ θα διατηρηθεί ο Ελίνι Δημούτσος, καθώς ο 22χρονος χαφ με τη δουλειά του στην προετοιμασία «κέρδισε» τη θέση αλλά και ο Νίκος Νιόπλιας θεωρεί ότι ο παίκτης μπορεί να βοηθήσει.

Γενέθλια για Τζόρβα, Σισέ

Τα γενέθλια τους έχουν σήμερα (σ.σ. 12/8) οι Τζιμπρίλ Σισέ και Αλέξης Τζόρβας. Ο Γάλλος άσος «κλείνει» τα 29, ενώ ο διεθνής γκολκίπερ είναι κατά ένα έτος μικρότερος. 
(www.sportdog.gr)
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks