Επέστρεψε στο Φωκικό Άμφισσας ο Δημήτρης Δημητρίου

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε ο 22χρονος Κατερινιώτης αμυντικός
Στο Φωκικό.. Άμφισσας, ομάδα του βορείου ομίλου της Γ' εθνικής κατηγορίας θα αγωνίζεται, τουλάχιστον για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Δημήτρης Δημητρίου που ζήτησε και έμεινε ελεύθερος από τον Πιερικό.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, λίγες μόνον ώρες ύστερα από τη λύση της συνεργασίας του με την Κατερινιώτικη ομάδα, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Άμφισσας, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση.

Ο Δημήτρης Δημητρίου θα βρεθεί σε γνώριμα "λημέρια", καθώς πραγματοποίησε μία καταπληκτική χρονιά πέρυσι με τον Φωκικό και οι άνθρωποι της διοίκησης, μόλις ενημερώθηκαν για τη λύση της συνεργασίας με τον Πιερικό, κινήθηκαν αστραπιαία και "έκλεισαν" τον υψηλόσωμο αμυντικό.

"Πέρασα μια υπέροχη χρονιά στην Άμφισσα πέρυσι και η διάθεση των ανθρώπων της ομάδος να επιστρέψω ήταν που με έκαναν να μην το σκεφτώ καθόλου.
Αγαπάω το ποδόσφαιρο, θέλω να αγωνίζομαι. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο" αυτά ήταν τα λόγια του Δημήτρη Δημητρίου λίγο μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησης.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks