Μεγάλο φιλικό παιχνίδι - Σήμερα στο Δημοτικό στάδιο 19:30 Πιερικός-Δόξα Δράμας

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010
Νέο δυνατό φιλικό παιχνίδι του Πιερικού σήμερα με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας. 20 μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ο Πιερικός θα.. αντιμετωπίσει μια ομάδα που θα τη βρει μπροστά της και στο.. πρωτάθλημα.
Όπως στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ηρακλή έτσι και στο σημερινό ο προπονητής του Πιερικού κ. Γιώργος Χατζάρας θα δοκιμάσει κάποια σχήματα εντεκάδας πραγματοποιώντας και αλλαγές γιατί θέλει να έχουν όλοι οι παίκτες του παιχνίδια στα πόδια τους με δυνατούς αντιπάλους.
Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, στο οποίο ο Πιερικός  έπαιξε για μία ώρα με την ίδια εντεκάδα, φάνηκε ότι κάποιοι άρχισαν να καπαρώνουν μία θέση και αυτοί δεν είναι λίγοι ενώ για κάποιες θέσεις θα γίνει μεγάλη μάχη.
Τα μέχρι τώρα δείγματα αγωνιστικής συμπεριφοράς του φετινού Πιερικού είναι πολύ θετικά και ότι- και αυτό είναι το αισιόδοξο μήνυμα, η ομάδα θα παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Στα σαφώς περισσότερα παιχνίδια ο Πιερικός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό άλλωστε οι φίλαθλοι έφευγαν από το στάδιο με χαραγμένη στο πρόσωπο τους την ικανοποίηση.
Δεν ξέρουμε μέχρι που μπορεί να φτάσει η φετινή ομάδα αλλά εκείνο που μας δείχνει είναι ότι θα βλέπουμε ποδόσφαιρο.
Αυτό πιστεύουμε ότι θα γίνει και στο σημερινό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η καλή εμφάνιση θα συνοδευτεί και από γκολ που μας λείπει στα τελευταία φιλικά.(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks