ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΚΑΡΙΤΣΑ 0-3

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010
Συνεχίζοντας τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της η Α.Ε. Καρίτσας νίκησε στο Νέο Κεραμίδι τον τοπικό Εθνικό με 0-3 τέρματα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο αλλά το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες δεν ήταν καλό. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές... που έγιναν κυρίως από την Α.Ε. Καρίτσας άλλαξαν τη μορφή του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και δίκαια έφτασαν στην επιτυχία των τριών τερμάτων αλλά συγχρόνως είχαν και άλλες σπουδαίες ευκαιρίες.

Τα γκολ
Στο 50’ ο Μητράκας έφυγε γρήγορα και την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα στο Βογιατζή και αυτός με σουτ την έστειλε στα δίχτυα και έγινε το 0-1.
Στο 57’ ο Μητράκας πλαγιοκόπησε την αριστερή πλευρά των γηπεδούχων, γύρισε τη μπάλα στον Πιτσιάβα Αθ.  και αυτός με σουτ ανέβασε το σκορ στο 0-2.
Στο 77’ Μητράκας – Ζιούρκος συνδυάστηκαν άψογα, έφτασαν στην περιοχή των γηπεδούχων με το Βογιατζή τελευταίο αποδέκτη της μπάλας και με σουτ να πετυχαίνει νέο γκολ και να γίνεται το σκορ 0-3 που ήταν και το τελικό.
Οι συνθέσεις
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Δασκαλόπουλος (30’ Τσαουσίδης, 60’ Μιχαηλίδης), Παγωνίδης, Ζόβλικα, Ζατζηευσταθίου, Κεσόπουλος. Κωστόπουλος Π., Κωστόπουλος Σ., Κωστόπουλος Π., Βούρας (46’ Κατσίκης), Παμπουκίδης (46’ Τίλης), Σιαματέλος.
Α.Ε. Καρίτσας: Πατρής, Παπακώστας Αθ., Παρλάντζας (46’ Παπαστεργίου), Χαρέλας (46’ Μητράκας), Τόκας Αστ. (46’ Κωτούλης), Πιτσιάβας Γ. (Τόκας Γ.), Πιτσιάβας Γ. (Δαλαμήτρας), Γκολέμας (Σαμαράς), Βογιατζής, Τσιλιμίγκας, Ζιούρκος. (ΤΟΠΙΚΗ)

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
http://athlitikipierias.blogspot.com 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks