ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "Έκλεισε το ρόστερ με την απόκτηση του Βασίλη Λιόλιου

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Την δέκατη ένατη προσθήκη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου πραγματοποίησε χθες η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, καθώς η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Λιόλιου για... έναν χρόνο με την μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό Βόλου, ομάδα Superleaque.
Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της προηγούμενης ποδοσφαιρικής περιόδου στην MFK KARVINA, ομάδα της Τσεχίας που αγωνίζεται στην β' κατηγορία και αποτελεί μια άριστη επιλογή για τους Πόντιους στο κέντρο της άμυνας. Ο Βασίλης Λιόλιος είχε "μεταπηδήσει" στην Βολιώτικη ομάδα πριν από δύο χρόνια από τον Βατανιακό.
Το ρόστερ των Ποντίων αριθμεί αυτή τη στιγμή είκοσι επτά ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του προέδρου κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, η Κατερινιώτικη ομάδα ολοκλήρωσε τις μεταγραφές και μόνο με κάτι πολύ εξαιρετικό θα ασχοληθεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.
Στα αγωνιστικά τώρα, απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Γιώργος Καμπερίδης από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο οικογενειακό δίτερμα της νέας αγωνιστικής περιόδου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Ρητίνης.



Παρά την κούραση από τις συνεχείς δυνατές προπονήσεις όλοι οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση δείχνοντας πώς ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ σκληρός, για μια θέση στην 18άδα με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2010 – 2011
Ανανέωσαν - παρέμειναν
Αποστολόπουλος Βασίλης, Βεϊδαμενίδης Χρήστος, Κούρτογλου Αλέξανδρος, Μπαγλαρίδης Γιώργος, Μωυσίδης Γιάννης, Παπαγιαννόπουλος Σωτήρης, Παπαδόπουλος Κώστας.
Αποκτήθηκαν
Διαμάντης Βαγγέλης, Ίτσιος Απόστολος, Κυρτέγος Δημήτρης, Παπατολίκας Δημήτρης, Σταφίδας Ελευθέριος, Σαββίδης Νίκος, Βελώνης Χρήστος, Παπανικολάου Στέφανος, Γούλας Γεώργιος, Τσιμόπουλος Ηλίας, Μποταϊτης Ηλίας, Γιακάκογλου Αλέξανδρος, Μυστακίδης Πολυχρόνης, Μιχαηλίδης Μάξιμος, Πανανός Βαγγέλης, Γιόβτσεφ Στάνκο, Γούτσιος Ραφαήλ, Μιχαηλίδης Διονύσης, Λιόλιος Βασίλης
Ένα ακόμη στοιχείο που είναι άξιο αναφοράς είναι πως είκοσι δύο από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές είναι συντοπίτες μας, καθώς κατάγονται από την Πιερία.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks