Σήμερα στις 18:30 στο Στάδιο - Πρώτη του Πιερικού για τη νέα περίοδο - Είκοσι τρεις σίγουρα οι παρόντες

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010
Την πρώτη του συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Πιερικός θα έχει σήμερα ο νέος προπονητής της.. ομάδας κ. Γιώργος Χατζάρας.
Η πρώτη της... νέας περιόδου θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο στις 18:30 και σ’’ αυτήν αναμένεται να είναι παρόντες οι ποδοσφαιριστές: Γουμάγιας, Καρακούτσης, Τασίδης, Γιαζιτζόγλου, Πλάτανος, Κοντέων, Γκουγκουλιάς που ήταν συνήθως στην 22άδα των αποστολών και ίσως και ο Πέντα  το μέλλον όμως του οποίου στον Πιερικό είναι αβέβαιο.
Οι νεαροί Τόσκας, Τσιτλακίδης, Κόϊτς, Κωτσιόπουλος, Τσιντώτας, Νίκου, Μίγκος, Κραγιόπουλος, ο νεοαποκτηθείς Παυλίδης και ο Κώστας Λαζαρίδης και ο Δημητρίου που επέστρεψε φορτωμένος εμπειρίες από τη συμμετοχή του τα δύο τελευταία χρόνια σε αγώνες Γ και Δ Εθνικής κατηγορίας.
Θα είναι παρόντες και οι νεοαποκτηθέντες Πουρτουλίδης, Σαμαράς, Δήμου, Χατζής και Σουσούλης.
Συνολικά δηλαδή 24 ποδοσφαιριστές εκτός βέβαια και αν προκύψει κάποια μεταγραφή.

Οι επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι
Στο σχεδιασμό της ομάδας είναι και η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, ενός αριστερού ακραίου επιθετικού και ενός επιθετικού.
Για την απόκτηση των τριών αυτών παικτών στις συγκεκριμένες θέσεις έγιναν και γίνονται επαφές και συζητήσεις για τις οποίες όμως δεν έγινε μέχρι τώρα καμία σχετική αναφορά.
Κλειδί πάντως στην υπόθεση του επιτελικού μέσου είναι και η εξέλιξη του θέματος Μαρτσέλο Πέντα.
Ο Πέντα αναμένεται σήμερα στην Κατερίνη, χωρίς όμως να είναι σίγουρη η παρουσία του στην πρώτη του Πιερικού για τη νέα περίοδο.

Σήμερα στις 13:00 στα γραφεία του Πιερικού
Η Παρουσίαση και η συνέντευξη τύπου του κ. Γιώργου Χατζάρα.
Την πρώτη του επαφή με τους εκπροσώπους τύπου των Μ.Μ.Ε της πόλης μας θα έχει σήμερα στη μία το μεσημέρι ο νέο9ς προπονητής της ΠΑΕ Πιερικός κ. Γιώργος Χατζάρας.
Θα γίνει πρώτα η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ΠΑΕ Πιερικός κ. Γιώργου Χατζάρα από τη διοίκηση της ΠΑΕ  του Πιερικού και θα ακολουθήσει η συνέντευξη τύπου.
Ο κ. Χατζάρας θα αναφερθεί στη δημιουργία της νέας ομάδας του Πιερικού αφού όπως είναι γνωστό από την ομάδα του Πιερικού έφυγαν όλοι σχεδόν οι παίκτες του Βασικού κορμού και έμειναν μόνο οι
Γουμάγιας, Τασίδης, Κοντέων, Γιαζιτζόγλου, Γκουγκουλιάς, Καρακούτσης,  και Πλάτανος και βέβαια όλοι οι νεαροί που ήταν στα ρόστερ  της περσινής χρονιάς.
Θα αναφερθεί στις μεταγραφές που έγιναν αλλά πιστεύουμε και σ’ αυτές που θα γίνουν και σίγουρα θα απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του γίνουν.
 Κατ’ αρχήν συμφωνία του Πιερικού με τον Γιώργο Πουλάκο
Πολύ κοντά στο κλείσιμο συμφωνίας με τον υψηλόσωμο επιθετικό Γιώργο Πουλάκο είναι ο Πιερικός. Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ Πιερικός είχαν μια επαφή το Σάββατο το βράδι με τον ποδοσφαιριστή  και συμφώνησαν για τη σύναψη συνεργασίας και οι πληροφορίες λένε ότι απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση  αυτής της μεταγραφής.
Ο 27χρονος επιθετικός Γ. Πουλάκος έπαιξε σε 26 παιχνίδια  φορώντας τη φανέλα του Αιγάλεω αλλά έπαιξε νωρίτερα στο Ηλυσιακό, το Θρασύβουλο, το Βύζαντα Μεγάρων και την Καλαμάτα.

Παραλείφθηκε από την ΠΑΕ Πιερικός το αθλητικό υλικό.
Όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ  φέτος τον Πιερικό θα ντύσει η αθλητική εταιρία Πούμα.
Το Σάββατο λοιπόν το μεσημέρι παραλείφθηκε από την ΠΑΕ Πιερικό  το αθλητικό υλικό για την νέα περίοδο.
Για το θέμα αυτό ενημερώθηκε και ο νέος προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Χατζάρας.(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks