Πιερικός - "Ανανέωσε" με Τασίδη

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Νέο διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο έμπειρος αμυντικός
Με τη φανέλα του Πιερικού θα αγωνίζεται και τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιώργος Τασίδης. Ο έμπειρος αμυντικός είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσφορά στους Μελανόλευκους και.. καθώς υπήρχε διάθεση για συνεργασία και από τις δύο πλευρές, υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ Πιερικός.
Επίσης χθες τα γραφεία του συλλόγου επισκέφτηκαν οι Γουμάγιας, Κοντέων, Γκουγκουλιάς και συζήτησαν με τη Διοίκηση. Έγινε δε γνωστό πως η 10η Ιουλίου είναι η ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η "πρώτη" για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΛΟΣΚΟΒΙΤΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΠΕΝΙΣΚΟ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟ
Κοντά στην απόκτηση του Στάνιμιρ Μιλόσκοβιτς βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες ο Πιερικός. Ο 28χρονος Σέρβος που αγωνίστηκε κατά τη φετινή περίοδο στον Διαγόρα, φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους Κατερινιώτες και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Μιλόσκοβιτς είχε αγωνιστεί στο παρελθόν και στην Καλαμάτα.
Παράλληλα, οι "μελανόλευκοι" εξετάζουν τις περιπτώσεις των Μίμη Μπενίσκου και Σωτήρη Τσάτσου που αγωνίστηκαν κατά τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε στον Εθνικό Αστέρα (ο Τσάτσος στο πρώτο μισό της χρονιάς έπαιξε στον Μακεδονικό).

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks