Πιερικός - Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πιερικός κ. Γιάννης Ντούμος..δήλωσε....Νέα φιλοσοφία και προγραμματισμός στην ομάδα και... Επιστροφή των Πιεριέων της διασποράς στην ομάδα

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010 
Η θέση του μεγαλομετόχου κ. Γιάννη Ντούμου
Γι όλα όσα θα γίνουν από τη φετινή περίοδο στην ΠΑΕ Πιερικός ο μεγαλομέτοχος κ. Γιάννη Ντούμος μας δήλωσε:
»Αλλάζουμε φιλοσοφία και στόχος μας είναι να στραφούμε στα παιδιά της ...Πιερίας.
Αυτό δε σημαίνει ότι όσοι ανήκουν στον Πιερικό σήμερα και δεν είναι από την Πιερία δεν τους θέλουμε. Απεναντίας τους ...εκτιμούμε και αυτούς που θέλουμε θα τους κρατήσουμε εάν βέβαια και αυτοί θέλουν να μείνουν με τα νέα δεδομένα της λειτουργίας της ομάδας.
Θα ρίξουμε όμως το βάρος τόσο στους έμπειρους Πιεριείς ποδοσφαιριστές όσο και στα ταλέντα που υπάρχουν στο νομό μας.
Τα όποια συμβόλαια υπάρχουν με παίκτες της σημερινής ομάδας τα σεβόμαστε αλλά θα πρέπει όλοι να σκεφτούμε και την οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας και κυρίως ο Ελληνικός λαός.
Άλλα τα οικονομικά δεδομένα πριν από ένα και δύο χρόνια και εντελώς διαφορετικά σήμερα. Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει και την οικονομική κρίση. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε και να λειτουργήσουμε όπως όλοι και να είμαστε συνεπείς σ’ όλες μας τις υποχρεώσεις.
Υπάρχουν και κάποια πράγματα που είναι φυσικό να μη γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος.
Ο ποδοσφαιριστής Πέντα έχει συμβόλαιο   για έναν ακόμη χρόνο αλλά τα δικαιώματα τα έχει η ομάδα του και φυσικά δε γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι διαθέσεις της διοίκησης για τη νέα περίοδο. Εμείς θέλουμε τον Πέντα. Δεν είναι όμως μόνο στη δική μας θέληση για να συνεχίσει στην ομάδα.
Κλείνοντας έχω να σας δηλώσω ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να φέρουμε στον Πιερικό τους παίκτες που κατάγονται από την Πιερία και παίζουν  σε ομάδες εκτός Πιερίας

Επισκέφθηκε τα γήπεδα ο κ. Γιώργος Χατζάρας
Το Σάββατο ο νέος προπονητής της ΠΑΕ Πιερικός κ. Γιώργος Χατζάρας επισκέφθηκε το δημοτικό (πρώην Εθνικό) Στάδιο Κατερίνης και πήρε μια πρώτη γεύση των γηπέδων που θα χρησιμοποιεί όλη τη χρονιά. Είδε τόσο το κυρίως γήπεδο όσο και τα βοηθητικά. Δε συναντήθηκε με κανέναν από τους δύο μεγαλομετόχους της ΠΑΕ Πιερικός κ.κ Δημήτρη Ελευθεριάδη και Γιάννη Ντούμο γιατί και οι δύο ήτανε εκτός Πιερίας. Αυτό θα γίνει εκτός απρόοπτου σήμερα.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ...
Αλλάζει ριζικά η φιλοσοφία στην ΠΑΕ Πιερικός από την περίοδο 2010-2011. Η έλευση  του προπονητή κ. Γιώργου Χατζάρα, ενός τεχνικού που όπου και αν εργάστηκε μέχρι τώρα προωθούσε νέα παιδιά δημιουργεί μια άλλη κατάσταση πραγμάτων σε ότι αφορά τη δομή και τη λειτουργία της ΠΑΕ Πιερικός.

Ο Πιερικός θα στραφεί στους ποδοσφαιριστές που είναι εν ενεργεία αλλά αγωνίζονται σε διάφορες άλλες ομάδας της ελληνικής επικράτειας.
-Και βέβαια όχι μόνο σ΄αυτούς.
-Θα στρέψει το ενδιαφέρον του και στα ταλέντα της Πιερίας που εδώ και αρκετά χρόνια χάνονται για τον Πιερικό και το Πιερικό ποδόσφαιρο.
Η στροφή της ΠΑΕ Πιερικός στα παιδιά της αστείρευτης από ταλέντα ποδοσφαιρικής Πιερίας θα δημιουργήσει όχι σήμερα αλλά στο άμεσο μέλλον μια ομάδα με παίκτες που θα παίζουν για την ιστορία, τη δόξα και τη φανέλα του ένδοξου και ιστορικού Πιερικού.
Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μεγάλη ιστορία του Πιερικού γράφτηκε με παίκτες που στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν από την Πιερία. Δεν ξεχνάμε βέβαια, και δε φανούμε αχάριστοι, πολλούς παίκτες που ήρθαν στον Πιερικό από άλλους νομούς αλλά και τους ξένους, όταν το ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό, που αγάπησαν τον Πιερικό και έδωσαν και αυτοί την «ψυχή» τους για να γράψει ο Πιερικός, την ιστορία που κανείς δεν αμφισβητεί, στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε βέβαια ότι και στη σημερινή ομάδα δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις για να φτάσει η ομάδα στις νίκες τιμώντας έτσι τη φανέλα που τους εμπιστεύθηκαν.
Όπως όλες οι ομάδες έτσι και ο Πιερικός θέλει τους ποδοσφαιριστές εκείνους που αγωνίζονται για το μεγαλείο της ομάδας  όποια και αν είναι η προέλευσή τους.
Οι φίλαθλοι της Πιερίας έχουν αποδείξει ότι αγαπούν και εκτιμούν απεριόριστα και τους εκτός Πιερίας που δίνουν τα πάντα για τον Πιερικό.
-Ο καλός και συνεπής ποδοσφαιριστής είναι ευπρόσδεκτος στην οικογένεια του Πιερικού όποια και είναι η γενέτειρα περιοχή του.
-Και είναι βέβαιο ότι οι φίλοι του  ποδοσφαίρου, και όχι μόνο, θα αγκαλιάσουν όλους τους ποδοσφαιριστές που θα ξανακάνουν σιγά-σιγά αλλά σίγουρα και σταθερά τον Πιερικό και πάλι μεγάλο και σεβαστό όπως κάποτε.
Η αρχή για τη δημιουργία ενός Πιερικού που θα ξαναδώσει τη χαμένη του ποδοσφαιρική αίγλη αρχίζει από τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
-Χρειάζεται όμως όχι μόνο από τη διοίκηση αλλά και τους φιλάθλους υπομονή.
-Θα πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου στο νέο προπονητή της ομάδας, τον κ. Γιώργο Χατζάρα, που είναι εραστής αυτής της δουλειάς και της φιλοσοφίας.
-Θα πρέπει όλου να αγκαλιάσουμε αυτούς που θέτουν σε νέες βάσεις τη δομή και τη λειτουργία του Πιερικού.
-Είναι αυτό που όλοι μας λέγαμε, άλλοι ενδόμυχα και άλλοι φανερά ότι ο Πιερικός θα γίνει μεγάλος αν στηριχτεί στα δικά του παιδιά, στα παιδιά της ποδοσφαιρομάνας Πιερίας. (ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks