Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Το «χάρηκαν» οι πρωταθλητές

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

01.06.2010 Αθλητισμός
Πανηγυρίστηκε η άνοδος στη Γ' Εθνική με φιλικό παιχνίδι μικτών ομάδων και παλαιμάχων στο γήπεδο της Ν. Ζωής
Η ομάδα της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, γιόρτασε την άνοδο της στη Γ' εθνική κατηγορία κατά τη χθεσινή ημέρα, μέσα σε ευχάριστο κλίμα και αρκετό κόσμο να δίνει το ...βροντερό παρόν.
Το συγκρότημα της Κατερίνης, έδωσε φιλικό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να απαρτίζονται από ποδοσφαιριστές του ρόστερ της Α.Ε. Ποντίων ενώ τις ενδεκάδες συμπλήρωναν επίλεκτοι παλαίμαχοι παίκτες από ερασιτεχνικές ομάδες, του Νομού Πιερίας. Για την ιστορία το φιλικό έληξε ισόπαλο 4-4 και αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου, του τρίτου ομίλου της Δ' εθνικής.
Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας και μέλος του Δ.Σ. ΕΠΟ κ. Καραμελλίδης στον αρχηγό της ομάδας, Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο. Να αναφέρουμε ότι, την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ κ. Καραμελίδης ενώ την ΕΠΣ εκπροσώπησε ο κ. Κώστας Καρέκλας.
Παράλληλα, την εκδήλωση της απονομής τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, ο Βουλευτής Πιερίας κ. Θανάσης Παπαγεωργίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Λιακόπουλος, Καρατζόγλου, ο αντινομάρχης Πιερίας κ. Δημήτριος Χριστογιάννης, ο εκπρόσωπος του συνδέσμου διαιτητών Πιερίας κ. Ι. Αναστασιάδης.
Τέλος, η εκδήλωση έκλεισε με Ποντιακούς χώρους από τον πολιτιστικό σύλλογο «Παναγία Σουμέλα».
Διαιτητής: Ιωάννης Σταυρίδης, (επόπτες) Πολυζόνης-Μέγας
Σκόρερ: Πόδας: Κεστελίδης, Βασιλειάδης (2)- Μπαλαμπάνης, Γιαννούλης, Μωυσίδης, Ζερικετανίδης.
Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΛΕΥΚΟΙ (προπονητής, Ντίνος Δαβηδόπουλος)
Μπούρη, Ν. Παπαδόπουλος, Δερμίσης, Παπαγιαννόπουλος, Κεστελίδης, Τοπαλίδης, Ν. Πεϊδης, Νάκας, Βεϊζαμενίδης, Μπαγλαρίδης, Βασιλειάδης, έπαιξαν και οι Πόδας, Καμπερίδης, Φωτιάδης, Μαυρίδης, Κατσάρας, Γ. Εφραιμίδης και Αποστολόπουλους.
Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΙΤΡΙΝΟΙ (προπονητής Λάμπης Κουτσικανίδης)
Ζάχος, Κ. Παπαδόπουλος, Μπαλαμπάνης, Παρθενίδης, Τσενηκλής, Καραφουλίδης, Βαρβούτης, Γιαννούλης, Κουμουρτζλης, Κ. Δαβηδόπυλος, Ταρασιάδης, έπαιξαν και οι Γ. Πεϊδης. Ανδρεάδης, Καραδήμος, Μωυσιδης, Καλουσίδης, Αρβανιτης, Σαρρης, Β. Εφραιμιδης, Ι. Παπδοπουλος, Ουσταμπασιδης, Άγγελος Ζερικιτανιδης.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks