Πιερικός - Παίκτης του Πιερικού για έναν χρόνο ο 27χρονος Νίκος Πουρτουλίδης - παίκτης του Πιερικού και ο Κώστας Χατζής

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010


 

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010
Έναν ποδοσφαιριστή φορτωμένο με εμπειρίες από τα πρωταθλήματα Α’-Β’ και Γ’ Εθνικών Κατηγοριών απέκτησε ο Πιερικός ενισχύοντας σημαντικά την μεσαία του γραμμή.
Ο 27χρονος Νίκος Πουρτουλίδης γεννήθηκε... στις  
7 Οκτωβρίου 1983, είναι το νέο απόκτημα του Πιερικού και είναι ο παίκτης που τις δύο προηγούμενες ημέρες γράψαμε σε ρεπορτάζ ότι είχε συμφωνήσει με τον Πιερικό και απέμειναν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και αυτό έγινε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός.
Το νέο απόκτημα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο όπως φυσικά και δελτίο με τον Πιερικό.
Ο Νίκος Πουρτουλίδης γεννήθηκε στη Νέα Καρβάλη Καβάλας και εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.
Το καλοκαίρι του 2002 μεταγράφεται στην ΑΕΚ και για δύο χρόνια ανήκε στην Ένωση και ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της για τις δύο συνεχόμενες περιόδους και έπαιξε βασικός σε τέσσερις αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας. Από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2004 μεταγράφεται στο Θρασύβουλο της Γ’ Εθνικής και αγωνίζεται δύο περιόδους στην Γ’ Εθνική και μία στην Β’ Εθνική με 73 συμμετοχές και 13 γκολ στο ενεργητικό του.
Το καλοκαίρι του 2004 μετακομίζει στον Αστέρα Τρίπολης της Β’ Εθνικής και έπαιξε στα 22 παιχνίδια που έφεραν τον Αστέρα στην Α’ Εθνική Κατηγορία.
Ο ερχομός στον Αστέρα πολλών Νοτιαμερικανών αφήνει τον Πουρτουλίδη στον πάγκο και παίζει μόνο δύο παιχνίδια.
Τον Ιούνιο του 2007 φεύγει από τον Αστέρα Τρίπολης και μεταγράφεται στον Ηλυσιακό της Β’ Εθνικής και παίζει σε μία περίοδο σε 22 παιχνίδια.
Επόμενος σταθμός του πριν έρθει στον Πιερικό είναι η Καλαμάτα της Β’ Εθνικής και από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι και τον Ιούνιο του 2010 είναι παίκτης της Καλαμάτας με την οποία είχε 53 συμμετοχές.
Συνολικά ο Νίκος Πουρτουλίδης έχει στα πόδια του 184 παιχνίδια σε αγώνες Α’-Β’ και Γ’ Εθνικών  πρωταθλημάτων.
Παίζει στη μεσαία γραμμή και είναι ο παίκτης που δουλεύει για την ομάδα του αθόρυβα αλλά πολύ δημιουργικά και ουσιαστικά και θα βοηθήσει τον φετινό Πιερικό.
- Στο μεταξύ, παίκτης του Πιερικού και επίσημα είναι ο Κώστας Χατζής, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Κατερίνης.(ΠΗΓΕΣ:ΤΟΠΙΚΗ - contra.gr)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks